Krisna-völgy turisztikai szervező-csapatának tagjai e hónaptól sorra felkeresik (első körben) Budapest utazási irodáit. A megkeresések fő célja: 2010-es kulturális programajánlatunk bemutatása és a turisztikai együttműködések megalapozása. E fontos szakmai kapcsolatok révén -reményeink szerint- még több vendégünk számára nyílik meg a Krisna-völgyi kirándulás lehetősége az idei évtől…

Most a szervező csapat egyik tagját, Farkas Ádámot kérdezzük az eddigi tapasztalatairól:

K: Hogyan fogadnak benneteket?

V: A legtöbben már vártak minket, hiszen amikor megérkeztünk egy-egy utazási irodához, sokan felkiáltottak: Na végre! Már ezer kérdésem van Krisna-völgyről!  …Természetesen akadnak olyanok is, akiknek még egyenlőre újak vagyunk -úgy mint egy turisztikai célpont- de azon igyekszünk, hogy mindenki kíváncsiságát kielégítsük 🙂

K: Milyen együttműködési lehetőségekre gondoltatok?

V: A közös reklám-szóróanyag elhelyezéstől a honlapokon való hirdetéseken át a beutaztatásokig még sok lehetőség áll előttünk.

Indiai tánccsoport a Krisna-völgyi Búcsúban

K: Milyen programokat ajánlotok a vendégeknek a 2010-es évben?

V: Programkínálatunkban továbbra is elérhetőek lesznek a vendégcsoportjaink körében méltán népszerű -egyéni igények szerint is rendelhető- kulturális programjaink, étkezési és ajándék vásárlási lehetőséggel egybekötve.

K: Van-e idén valami plusz újdonságotok a vendégek és a turisztikai szakma részére?

V: Igen, van…méghozzá nem is akármilyen! A 2010-es év fő újdonsága a “Fesztiválok éve 2010” rendezvénysorozathoz hasonlóan az, hogy márciustól-októberig minden hónapban más és más érdekes téma köré épülő, kulturális rendezvények követik egymást a templomközpontunkban vagy a völgy területén. Erről bővebb információ is megjelenik majd hamarosan a honlapjainkon és az országos turisztikai kiadványokban is.

K: Tervezitek-e, hogy a turizmussal foglalkozók részére bemutató kirándulást szerveztek?

V: Május 3-án hétfőn várjuk szeretettel -előzetes regisztráció alapján- az utazási irodák képviselőit egy “Study tour”-ra, ahol részükre egy mindenre kiterjedő -kulturális programmal és ebéddel összekötött- vidám Krisna-völgyi bemutatkozót tartunk!

Vidám családtagok a Krisna-völgyi Búcsú indiai esküvőjén

K: Úgy tudom, hogy idén már 15 éves a Krisna-völgyi Búcsú! Mondanál róla pár szót?

V: Ezt is megértük…még pár év és nagykorúak leszünk 🙂 Nemrég kezdődött el a 15. Krisna-völgyi Búcsú szervezése de már most elmondhatom, hogy -terveink szerint- természetesen ott is lesznek új és tartalmas programok, mint például: az öko-találkozók -bemutatók és vásárok, megújult, látványos elemeket felvonultató és akár egész napos szórakozást ígérő színpadi műsor, gyermek játszóház kicsiknek és nagyoknak, indiai esküvők és ezeken kívül még számtalan érdekesség, melyekre szeretettel várunk minden visszatérő és leendő vendégünket is!

K: Köszönöm szépen az információkat és sok sikert kívánok mindehhez!

V: Én is köszönöm a biztatást a többiek nevében is! Azok, akik szeretnének többet megtudni a Krisna-völgyi kikapcsolódási lehetőségekről vagy programjainkról, kérem jelezzék felém a [email protected] e-mail címen és részükre szívesen küldök bővebb tájékoztatót!

  • Kérjük, hogy adója 1%-nak felajánlásával támogassa a törekvéseinket!

Technikai számunk: 0389

Köszönjük a segítségét!