Újabb utazás expo-n vehetett részt Hari Kirtan dász (Farkas Ádám) Krisna-völgy képviselőjeként. A jelenlegi  expo Veszprémben került megrendezésre, ahol az Exclusive Tours központi irodája is megtalálható, akiktől már számos segítséget kaptunk.  Omáz Kati, az Exclusive Tours vezetője ismét olyan kedves volt, hogy saját standjuk  felét felajánlotta Hari Kirtannak és segítő társának, Filó Richárdnak .


A regionális kiállítás keretein belül lényegében mindenki ott volt, aki a budapesti expo-n, így a körülbelül 8000 odalátogató a balatoni táj sokszínű nyári hangulatától kezdve a görögországi tengerpart kék-fehér színű falujáig találkozhatott a világ természetes és kevésbé a természethez közeli helyeivel a veszprémi Pannon Egyetem aulájában.

Szerencsésnek mondható, hogy a stand közvetlenül a bejáratnál volt, így az odaérkezők nyomban belebotlottak Krisna-völgy szépségébe, programjaiba. Ennek köszönhetően négyszáz lelkes vendég  ki is töltötte a kérdőívünket, mellyel esélyessé váltak az egy éves belépő, illetve a búcsús belépő megnyerésére. Ezen kívül körülbelül 500 szóróanyag-csomagot osztottak ki, és a már ismert Csevda (sós csemege) és Gangesz kavics (cukrozott mandula) is bőségesen fogyott.
Hari Kirtan dász azt is tapasztalta, hogy Krisna-völgy standja igazából az utazás kiállításokon már megszokott jelenség, és az emberek el is várják, hogy ott legyünk.


Omáz Katiék nemcsak a standjuk megfelezésével támogattak minket, hanem utazási irodájuk szervez buszokat Veszprémből Krisna-völgybe a Búcsú idején, és három napos hétvégi programunkat is hirdetik.

Ezúton is szeretnénk megköszönni segítségüket!

  • Barangolás a lélek birodalmában – 3 napos hétvége Krisna-völgyben az Exclusive Tours kínálatában: ITT