Krisna-völgy turisztikai csapata az Utazás 2010 expón

Részletek a Krisna-völgyi turisztikai csapat útinaplójából, melyet az Utazás 2010 expón is vezetnek…”március 3 szerda 7:15 jó hangulatban -Éljen a Krisna-völgyi vendégfogadás! csatakiáltással indultunk el a nagyvárosba. 8:00 az arcokból ítélve vidám árusoknak nézhetnek minket a legtöbben az M7-es autópályán, hiszen tele a kocsi mindenféle díszekkel, fákkal, színes virágfüzérekkel, bárszékkel, csomagokkal, dekorációval…és persze 3 kipingált arcú szerzetessel is 🙂

9:00 már túl vagyunk az első tele tankoláson is…az összeg komoly. 10:00 szendvicsezés, pihi

11:00 sikerült felvennünk a budaörsi Elektroproduct nyomdából azt a kb. 50.000 db új LA4 szórólapot melyet nemrég rendeltünk és többek között az Utazás 2010-en is osztunk majd. Örömmel tapasztaljuk, hogy ismét kitűnő minőségű és korrekt árú terméket kaptunk kézhez tőlük. Sokan kérdezik a vendégeink közül, hogy kikkel terveztetjük a tetszetős szórólapjainkat, kiadványainkat. A Lál az akiben partnerre találtunk e-téren, hiszen a kezük munkáját dicséri többek között a “Vissza Istenhez” magazin is.

Utazás 2010 expón a Krisna-völgyi turisztikai csapat

12:10 megérkeztünk a Csillaghegy Lehel utcai Haré Krisna templomba ahol vasárnapig a szállásunk is lesz. Csak egy rövid időt töltöttünk el ott.

13:20 elhoztuk a turisztikai szervezőnk új névjegyeit, reméljük tetszik majd a szakmának…

13:30 hát eddigre jól elment az idő… ezért rohanás az expó-hoz.

14:20 végre megérkeztünk az expó területére bár kissé fáradtan az eddigi rohanástól. Regisztráció-pénztár-számla-regisztráció-belépők-hurrrrrrá…tavaly ez kb. 3,5 órát vett igénybe most háromnegyedet 🙂 Komolyan fejlődött a beléptetés is a 2009-es expó óta hiszen most már legalább 3-4 biztonsági őr csapat “igazít útba” minket útban az  “A” pavilonba /2 focipálya méretű!!!/ ahol örömmel tapasztaljuk, hogy jócskán nem vagyunk még elkésve a standépítéssel 🙂 Hogy lesz ebből holnapra valami? de hát hosszú még az éjszaka…Mindannyian azt gondoljuk: nagyon nem szeretnénk egy ekkora csarnokban “standépítőként” megszületni.

15:15  végre elkezdődött a mi kis 4 m2-es standunk berendezése.

16:10 helyükre “ragasztottuk” a falakat borító gyönyörű, színes, hímzett oltár háttereket….Külön köszönet jár érte Srí Srí Dajal Nitáj Vidzsáj Góranga -így hívják a budapesti templomunk istenségeit- imádatát végzőknek!

Krisna-völgy és partnereinek szóróanyaga az Utazás 2010 expón

16:30 Virágfüzérek, fácskák, díszek is a helyükön vannak már…reklám anyag kipakolás, monitor beállítás…persze mindeközben 5-10 “tétlenkedő” munkásember is figyeli a végkifejletet 🙂

17:15 Készen vagyunk! …több értelemben is 🙂 Igen öregszünk. Szerintünk szép lett a pavilon ám tudjuk, hogy a “főbírák” a vendégeink lesznek…szeretnénk tetszeni nekik!

17:20 na ez az egy dolog végre gyorsan ment a mai napon -konstatáljuk /tavaly 20.45-re végeztünk/  Gyerünk, irány haza…vacsi, pihi.

Jó lenne kipihentnek lenni a holnapi szakmai napra…reméljük sikerül 🙂 ”

Folytatjuk és képek is lesznek hamarosan!