Hová tűntek az elefántok? Aki mostanában nálunk jár azt tapasztalhatja, hogy a helyükön komoly építkezésekbe fogtunk. Bizony, egy új recepció épülete kezd kibontakozni az elefántok környékén és ők addig is egy kicsit hátrébb húzódva várják a kedves vendégeket 🙂 Az újonnan épülő recepcióépületünkben helyet kap majd többek között jegypénztár, kézműves ajándékok boltja, kiállítótér, kerékpárkölcsönző, akadálymentes szociális helyiség. Autóval, busszal, motorral érkező vendégeink részére a parkolásra pedig az előtte kialakított részben lesz lehetőség. Reményeink szerint a tavasszal átadásra kerülő épületegyüttes vendégeink még jobb kiszolgálását és a Krisna-völgybe való látogatás megkönnyítését szolgája majd.

Szeretettel várunk mindenkit, legyenek a vendégeink!

Íme néhány vázlatos 3d látványkép minderről:

 • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!

3 hozzászólás

 1. Author

  Kedves Judit!

  Elefántjaink nagyon ragaszkodó természetűek… de bármikor láthatod őket ha nálunk jársz 🙂

  Üdv: a Krisna-völgyiek

 2. Haribol!

  Tényleg nagyon szépen haladtok és egyre szépül a farm. Mi a kezdetek óta járunk hozzátok. Amikor tehetjük akkor minden évben ellátogatunk a farmra sőt, volt olyan amikor háromszor voltunk nálatok egy évben. Örömmel látjuk a fejlődést, szépülést.
  Szeretünk hozzátok járni. Vannak barátaink, akikkel rendszeres a kapcsolat, levelezés, telefon, találkozás.
  Legyen szép a napotok..

 3. Akkor az elefántokat megkaphatom? 🙂 Imádtam őket (is) amikor a nyáron ott jártunk.

Comments are closed.