Vidám fiatalok a Turizmus expón 2009-ben

Jól sikerült a nemzetközi turisztikai kiállításon való szereplésünk, örömet tudtunk okozni vendégeinknek és a szakmai körben is érdeklődés ébredt Krisna-völgy iránt, és standunkon az érdeklődők új érdekességekkel is találkozhattak. Akik nálunk jártak, megtapasztalhattak egy “csepp Indiát Somogyban”, illetve feleleveníthették a nálunk töltött régebbi kirándulásuk élményét. Népszerű volt az új szórólapunk, amit rögtön elkapkodtak a standunkról, nagy sikert aratott a tehénvédelmi központunkról (Gosála) szóló kiadvány is, melyben a teheneinket név szerint is bemutattuk.

Sok százan regisztráltak nálunk: részükre a havonta kiküldött Krisna-völgyi hírlevél mellett utazási ajánlatokat, 2009-évi programjainkat, és idővel a Krisna-völgyi Búcsú ismertetőjét is elküldjük.

Sok-sok szakmai kapcsolat is született: Tourinform irodákkal, utazási irodákkal, beutaztatókkal, szállodákkal, vállalkozókkal köthettük együttműködést… Ennek gyümölcsei reményeink szerint többek között a Krisna-völgyi vendégszám növekedésében is jelentkeznek majd.

A négy napos rendezvény csúcspontjaként  művészeink vasárnap kétszer egy órás kulturális műsorral szórakoztatták a tisztelt nagyérdeműt a Dél-dunántúli Régió színpadán.

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik segítették az “Utazás 2009”-en való részvételünket!

Legyenek a vendégeink, egész évben nyitva vagyunk!

Szeretettel: Krisna-völgy lakói

Turisztika szervezőnk, Sörös Ágnes a 30/641-2309 telefonon várja a kirándulni vágyók  jelentkezését.

A témához kapcsolódó oldalak:

Pár fotó a rendezvényről:

Krisna-völgy az Utazás 2009 expón