Töltődj fel Krisna-völgy mesés arborétumában!

Az épp zöldülő Krisna-völgy továbbra is várja vendégeit, a rügyfakasztó idő kirándulásra hívogat. Most kiváló lehetőség a lelki töltődésre a Krisna-völgy területén található vadregényes Isodyana Botanikus Kertben történő barangolás.

A botanikus kert egy nyugat-bengáli archaikus szent ligetről kapta a nevét, amely annyit jelent. „az Úr kertje”. A 2001-ben alapított, mára már 11 hektáros gyűjteményt 950 fásszárú, és mintegy 400 lágyszárú taxon alkotja. Élőhelyéül szolgál számos megritkult, érzékeny növény- és állatfajnak. Olyan hazai és egzóta növényfajoknak ad otthont, amelyek a legszebben díszlenek nálunk, és elviselik a fokozódó időjárási szélsőségeket. A Kert nagy hangsúlyt fektet a meglévő természetes növénytársulások és élőhelyek megóvására, döntő része ráadásul a védikus kultúra szellemiségéhez kötődő fajokra alapul.

Március 8-22. között a hatályos kormányrendelet értelmében a Krisna-völgyi arborétum mellett a különleges indiai szentély is megtekinthető minden nap 10-17:00-ig, kedvezményes 990 Ft-os belépőjegy mellett. Éttermünk szombaton és vasárnap elviteles ebédlehetőséget kínál, ennek legfrissebb részleteiről a Govinda étterem menüpontban olvashatsz.

Húsvét vasárnap és hétfőn is sok szeretettel várunk! Légy Krisna vendége!

Vigyázzunk egymásra! Kérjük, csak egészségesen látogass el hozzánk! Felhívjuk a figyelmedet, hogy az országos járványügyi szabályozásokkal összhangban kül- és beltéren is kötelező az orrot-szájat eltakaró maszk viselése, illetve a másfél méteres védőtávolság megtartása, melyet beltéren padlóra ragasztott jelzésekkel segítünk.

A legfrissebb látogatási információkért kérjük, figyeld továbbra is online felületeinket: Krisna-völgy facebook oldalát, Instagramját és honlapját. Krisna-völgy tárt karokkal vár!