ELMARAD! – Zöldülj velünk – Öko- és kertészeti napok Krisna-völgyben

Szereted a természetet, a friss, „élő” zöldségeket és gyümölcsöket?
Fontos számodra a környezeted megóvása?
Szeretnél tiszta és természetes alapanyagokat használni a háztartásodban?

 

ELMARAD! – Radzsasztán világa – Indiai kulturális hét

Vonzónak találod Indiát?

Bölcsessége, művészete, színes kultúrája, gazdag konyhája páratlan! A szépségápolásban, öltözködésben, ékszerek használatában, henna festésben és egyéb női praktikákban élen jár és világot hódít.

Szeretnéd te is kényeztetni magad egy napra? Ha igen, téged is várunk ezen a héten és ellenállhatatlan indiai külsőt varázsolunk köréd!

 

ELMARAD! – Indiai Gasztro Hét

Megízlelted már az indiai konyha remekműveit?

Gazdag fűszerezéseivel, harmonikus íz-hatásaival, változatos főzési eljárásaival, ajurvédikus ismereteivel, valamint az étkezés kultúrájával a világ legváltozatosabb konyhájaként tartják számon.

Ha szeretsz finomakat enni, kedveled az egzotikus ételeket, érdekelnek az ajurvédikus alapismeretek, illetve megismerkednél az Indiában használt aromás fűszerekkel, gyere el Krisna-völgybe egy felejthetetlen hétre.

 

ELMARAD! – Vega Gasztro hét

Ha szereted a változatosságot, érdekel az egészséged, együtt érzel az állatokkal vagy csak nyitott vagy mindenre, gyere el hozzánk ezen a héten és mi bevezetünk téged a vegetarianizmus Védákban javasolt világába!

Ehetsz pazar indiai fogásokat, bepillanthatsz az ajurvéda rejtelmeibe és megismerheted a keleti fűszerek egészségre gyakorolt kedvező hatásait is!

 

 

 

További részletek és információk: Krisna-völgy facebook eseményei