Krisna_volgy_Tanarok

Április elején ellátogatott hozzánk Pécsről az Éltes Mátyás Gyógypedagógiai Iskola 80 fős tanári kara. A látogatás ezúttal nem egy hagyományos vendégvezetést foglalt magában. A pedagógusok egy kalandtúrában vettek részt, ahol különféle állomásokhoz játékos feladványok megfejtése, különféle feladatok megoldása során juthattak el, így  megismerkedhettek a védikus oktatás, nevelés alapelveivel is.

Krisna_volgy_Tanarok540

Krisna_volgy_Tanarok540_4

A program során meglátogatták szentélyünket, kertészetünket, Tehénvédelmi központunkat, és legfontosabb állomásként a Gurukulát, ahol megnézhették az ott tanulók zenés táncos műsorát.

Krisna_volgy_Tanarok540_6

Krisna_volgy_Tanarok540_8

Sok visszajelzés érkezett hozzánk a résztvevő tanároktól, melyeket szeretnénk megosztani Önökkel is.

” Szakmailag és spirituális szempontból is nagy hatással volt rám a program ! Örülök, hogy részt vehettem ! ”

” Tartalmas, érdekes, tanulságos volt számomra a mai délelőtt. Az ” élmény-nap ” módszerét én is fogom alkalmazni. Köszönöm a lehetőséget.

” Rendkívül tartalmas volt a mai nap. Gyönyörű táj, igényes tartalmas előadás, izgalmas program, finom ételek. Köszönöm ! ”

” Nagyon kellemesen kikapcsolt a mai nap a városi nyüzsgésből . Szimpatikus az életfilozófia, amelyben betekintést nyertünk a néhány órás séta során. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem és biztos vagyok benne, hogy még visszatérek. ”

” Tetszett nagyon, hogy az egész nap interaktív módon zajlott. Motiváltak a csoportos feladatok. Jól éreztem magam. ”

” Rendkívül jól éreztem magam, tetszett az interaktív program, a csoportos foglalkozások.
Fantasztikus volt az ebéd! ”

” Tetszett, hogy természetközeli a látásmódjuk, hogy tisztelik az állatokat , növényeket. Tetszik a tanításról vallott nézetük ”

” Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy bepillanthattam az életükbe nagyon kedves, barátságos kísérőink segítségével ”

” Nagyon érdekes szimpatikus életforma. Tetszik a természetesség, a környezettudatos életmód. Finomak voltak az ételek. tetszett a nyugalom és béke ami az emberekből tükröződött .”

Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk!

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!