Színek, fények, játékok – Holi ünnep Krisna-völgyben
június 18. szombat 10-17:00  🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚫️⚪️

A hagyomány szerint Krisnának és játékos cimboráinak lelki elfoglaltsága ez az eredetileg tavaszünnep, mely vidám, boldogságot és pozitív energiát sugárzó, színpompás jellegéről vált ismertté és népszerűvé szerte a világon. Indiában ilyenkor veszélyes az utcákon közlekedni, hiszen az embert váratlanul érheti a vidám ünneplők festékporos vagy festékpor-szóró vízipisztolyos támadása. Ha ellátogattok indiai szentélyünkbe, Srila Prabhupada megszemélyesített szobra mellett baloldalt is a Holi eseményét megjelenítő csodálatos olajfestményt láthatjátok.

🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚫️⚪️🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚫️⚪️🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚫️⚪️


Facebook eseményfeliratkozás:
https://fb.me/e/37cFucUv8

12:00 Holi a rendezvény központi eleme, vidám hangulatú festékpor dobálás a szentély közelében elhelyezkedő nagysátor mellett. A recepción kapott térkép majd egyértelműen jelzi. A festékanyagok vízzel ki- és lemoshatóak mind a ruhákból, mind a hajból, bőrről!


Csoportos programok:
11:00, 13:00, 15:00 életmód túrák
14:00 kertészeti szakvezetés
13:00: 45 perces ökrös szekeres élménytúra lehetőség a szentély előtti térről, önköltséges, árát a belépőjegy nem tartalmazza, minimum 6 fő jelentkezése esetén indul

11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 szentélylátogatás


11-14:00-ig Barangolások Krisna-völgyben, exkluzív, ökrös szekeres élménytúrára várunk, az elefántoktól indul, a külső recepciótól, a programra előzetes jegyvásárlás és regisztráció szükséges. Jelenleg még 11 szabad hely elérhető a programra. Részletes információ külön bejegyzésben olvasható.


Jegyinformáció:

A Holi napi programok általános látogatói belépőjegy megváltása mellett látogathatóak (kivétel: ökrös élménytúra, önellátás workshop). A recepción biztosítunk térképet a programok indulási helyszíneivel.

A belépőjegy készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető. Előzetes jegyváltás nem szükséges. Védettségi igazolvány nem szükséges.


Útinform 🚙🚕🚗

Fontos! Krisna-völgy végig aszfaltozott főútvonalakon keresztül megközelíthető. Sehol ne térjetek le földutakra akkor se, ha a GPS arra küld! Számos elakadási nehézség van ezekből sajnos. Somogyvár irányába kell jönni és Somogyvár központi csomópontjában ágazik le az út Somogyvámos és Krisna-völgy irányába, ki is van táblázva az elágazásban. Biztonságos érkezést kívánunk Mindenkinek!


Szeretettel várunk június 18-án Krisna-völgyben!