Kihagyhatatlan 33 uticél Magyarországon

Szeretnénk, ha Krisna-völgy is a kihagyhatatlan turisztikai látványosságok sorába lépne, erre nyílt most nagyszerű lehetőség a Kihagy6tatlan.hu honlap “33 kiagyhatatlan úticél Magyarországon” szavazása jóvoltából. Farmunk is szerepel a listán…

Arra kérünk minden kedves barátunkat, hogy szavazzanak Krisna-völgyre az adott oldalon! KLIKKELJEN IDE a szavazáshoz! Ha több információra lenne szüksége, kérjük olvassa tovább a cikket!

Néhány információ a kihagy6atlan.hu-ról, és a szavazásról:

“Mi is ez?

1. Rövid az élet, nincs idő mindenre!
A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy a számára elérhető örömök, élmények többsége kimarad, ugyanakkor sok -felejthető- dologra pazarolja el pénzét és idejét.

dscn0200_640

2. Döntsük el közösen, mi az, ami kihagyhatatlan az életben!
Induláskor 8 témában, témánként 15-20 kihagy6atlant gyűjtöttünk össze, mindenhol az adott terület hozzáértő személyének segítségével, mely folyamatosan bővül a Ti ötleteitek által. Mivel az élet minden területén nem lehetünk otthon, bizonyára akad olyan téma, ami egy adott közösséget nagyon érdekel, de nekünk nem jutott eszünkbe. Ez esetben a témajavaslatod írd meg. Ha pozitív fogadtatásra talál, akkor elindítjuk a sorozat újabb tagjaként.

Tavacska

3. Osszuk meg egymással tapasztalatainkat és éljük meg az igazán nagy dolgokat!
Írd meg az adott témához kapcsolódó ötleteid, élményeid és szavazással értékeld az általad már megélteket, és oszd meg velünk, hogy neked az mennyibe került.
A végleges sorrend, a kihagy6atlan 33 a Ti szavazataitok alapján fog összeállni. E legjobbnak ítélteket pedig ki ne hagyjuk az életünkből!

Tulipános rét

A téma- és ötletjavaslatokat 2008. december 31-ig lehet beküldeni. Ez a kapu utána bezárul és a kihagy6atlan ötletekre kerek fél éven keresztül lehet szavazni. Az utolsó szavazatot 2009. június 30-án adhatjátok le.

Minden témában a 33 kihagy6atlan beíródik országunk történetébe is. Hogyan? Az egyelőre hadd legyen a mi titkunk…”

Kérünk hát mindenkit, szavazzon Krisna-völgyre!   KLIKKELJEN IDE ( pár másodperc is eltelhet, amire megjelenik a szavazásra hívó mosolygó arc az adott oldalon, mellette van egy csúszka, amit fel kell tolni a 10-es értékre… 🙂

Köszönjük a kihagy6atlan.hu szerkesztőinek a lehetőséget, és további örömteli munkát kívánunk nekik!

Szeretettel és köszönettel: Krisna-völgy lakói

3 hozzászólás

  1. Kedves István!
    Szeretettel várjuk!
    Gouranga!
    Sörös Ágnes

  2. Nagyon sok, szép dolgot olvastam már és ily módon tudtam meg a Krisna-völgy Közösségében zajló életről. Nagy vágyam, hogy az életben legyen egyszer lehetőségem személyesen is megismerni ezt a szép közösségi életet, már amennyit lehet róla és az itt látottakkal és hallottakkal élni tovább életemet. Igaz, nagy a távolság, de annyira vágyódom a személyes látogatásra, hogy mindez 2009-es év nyarán nem lehet akadály, hogy mindez megvalósulhasson.

  3. Megtettem 🙂 de rafinált a rendszer, csak 1x enged szavazni. Na nem baj, majd megyek másik gépekre és onnan is nyomom 🙂

Comments are closed.