Eljött az április, itt a tavaszi jó idő! Minden adott, hogy újraindítsuk kültéri spirituális zarándoksétáinkat, melyek az exkluzív, 3 órás időtartam alatt lehetőséget nyújtanak arra, hogy vendégvezetővel kísérten körbejárd Krisna-völgy főbb látnivalóit  – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai mandir – és emellett rengeteg plusz információt tudhass meg ezen a héten hét édesanyánk tiszteletéről lesz szó India több, mint 5000 éves filozófikus írásai, a Védák szerint.

A védikus szentírásokban az alábbi híres verset találjuk:

ātma-mātā guroḥ patnī brāhmaṇī rāja-patnikā

dhenur dhātrī tathā prithvi saptaitā mātaraḥ smṛtaḥ

A védikus idézet szerint hét anyánk a következő: a szülőanya (ātma-mātā), a tanító felesége (guroḥ patnī), a bráhmana felesége (brāhmaṇī), a király felesége (rāja-patnikā), a tehén (dhenur), a dajka (dhātrī) és a föld (prithvi).

Exkluzív programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva beszélgetünk arról, ki mindenkinek lehetünk hálásak életünk során. Miért tekintjük ezeket a személyeket édesanyánknak. Hogyan viselkedjünk velük megfelelően. És még számos kulturális érdekesség kiderül.

A spirituális zarándoklat csoport 11:00-kor indul a kirándulás vendégvezetőnkkel, Loka Bandhu-val Krisna-völgy recepciójától. A  program regisztrációs díja magába foglalja a Krisna-völgyi belépőjegyet és egy elviteles, ajurvédikus ebédet, mely Krisna-völgy szezonális, vegyszermentes terményeiből készült.

Indiai mandírunk épületében ajándékboltunk is nyitva vár, Krisna-völgyi emléktárgyakkal, indiai szuvenírekkel és többek közt a nagy sikerű Beszélgetések az önellátásról könyvsorozattal.

Vigyázzunk egymásra! Az országos egészségvédelmi szabályozásokkal összhangban kérünk, csak egészségesen látogass el hozzánk! Az országos rendelkezések nálunk is érvényesek. Az orrot-szájat eltakaró maszk viselése Krisna-völgy teljes területén kültéren és beltéren egyaránt kötelező. Kézfertőtlenítési lehetőség a templom épületében található. Mosdót a recepciónál és a templom épületében tudsz igénybe venni.

Figyelem! A programra az előzetes regisztráció és jegyvásárlás kötelező, mely a jegy.krisnavolgy.hu – oldalon bankkártyás fizetéssel oldható meg. Ha nehézségbe ütközöl, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.

Egy csoport minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. Ha regisztrálsz, és mégse indulna a csoportod e-mailben megkeresünk és vagy visszautaljuk a befizetett összeget számládra vagy jelentkezhetsz másik időpontra érvényes regisztrációddal.

Időpont: 2021. május 1. 11:00-14:00

A vendégváró: Loka Bandhu Das

Ha további kérdésed merülne fel, keress bennünket telefonon: +3630 458 33 73.

Szeretettel várunk spirituális zarándoklatunkon, találkozzunk személyesen Krisna-völgyben!