Spritituális zarándoklatok Krisna-völgyben

Korunk alternatív megoldása: az önellátás

Eljött az április, itt a tavaszi jó idő! Minden adott, hogy újraindítsuk kültéri spirituális zarándoksétáinkat, melyek az exkluzív, 3 órás időtartam alatt lehetőséget nyújtanak arra, hogy vendégvezetővel kísérten körbejárd Krisna-völgy főbb látnivalóit  – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai mandir – és emellett rengeteg plusz információt, praktikát tudhass meg Krisna-völgy elmúlt 26 évének önellátási tapasztalatairól, mindennapjairól, kulturális érdekességeiről.

11:00-kor indul a kirándulás vendégvezetőnkkel, Loka Bandhu-val Krisna-völgy recepciójától. Exkluzív programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva beszélgetünk az önellátás gyakorlati lehetőségeiről, illetve Krisna-völgy már bevált tapasztalatairól, praktikáiról. A spirituális zarándoklat program regisztrációs díja magába foglalja a Krisna-völgyi belépőjegyet és egy elviteles, ajurvédikus ebédet, mely Krisna-völgy szezonális, vegyszermentes terményeiből készült.

Indiai mandírunk épületében ajándékboltunk is nyitva vár, Krisna-völgyi emléktárgyakkal, indiai szuvenírekkel és többek közt a nagy sikerű Beszélgetések az önellátásról könyvsorozattal.

Vigyázzunk egymásra! Az országos egészségvédelmi szabályozásokkal összhangban kérünk, csak egészségesen látogass el hozzánk! Az országos rendelkezések nálunk is érvényesek. Az orrot-szájat eltakaró maszk viselése Krisna-völgy teljes területén kültéren és beltéren egyaránt kötelező. Kézfertőtlenítési lehetőség a templom épületében található. Mosdót a recepciónál és a templom épületében tudsz igénybe venni.

Figyelem! A programra az előzetes regisztráció és jegyvásárlás kötelező, mely a jegy.krisnavolgy.hu – oldalon bankkártyás fizetéssel oldható meg. Ha nehézségbe ütközöl, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.

Egy csoport minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. Ha regisztrálsz, és mégse indulna a csoportod e-mailben megkeresünk és vagy visszautaljuk a befizetett összeget számládra vagy jelentkezhetsz másik időpontra érvényes regisztrációddal.

Időpont: 2021. április 17. 11:00-14:00

A vendégváró: Loka Bandhu Das

Ha további kérdésed merülne fel, keress bennünket telefonon: +3630 458 33 73.

Szeretettel várunk spirituális zarándoklatunkon, találkozzunk személyesen Krisna-völgyben!