Tudták, hogy immáron Krisna-völgyben is elkezdődött a sajtgyártás? Na jó nem éppen nagyüzemi méretekben, hanem gondosan, kézzel gyártott módon történik… De, hogy is van ez? Ganasyáma Prabhu (ejtsd: Ganasjáma) aki a Krisna-völgyi Tehénvédelmi Központ oszlopos tagja, gondolt egyet és némi utánajárás, plusz kísérletezés meg egy saját füstölő megépítése után, valódi karmamentes (a teheneket tejükért tartják Krisna-völgyben) sajtkészítményekkel rukkolt elő a Völgy lakóinak legnagyobb örömére 🙂

Az egyenlőre időszakos jelleggel készített házi sajtok között megtalálhatóak a trappista, parenyica féléken túl a saját specialitások is. A jó hír pedig az, hogy a Tehénvédelmi Központ távlati terveiben már szerepel akár a vendégek részére készülő kóstolók megjelentetése is…

Íme néhány kép, kedvcsinálónak minderről:

Forrás: krisnakert.freeblog.hu

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben? Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!