Nemrégiben ünnepeltük az Úr Rámacsandra győzelmét, amelynek során elpusztította Rávanát, a szörnyűséges démont. Az általános iskolánk tanulói festették meg Rávana démon szörnyűséges fejeit, így már kellőképpen ráhangolódtak a csatára.

Az ovisok sem maradhattak ki a készülődésből. Ruhaanyagokkal bélelt “buzogányokat” gyártottak, s amikor a kertészünk, Bála-módaka prabhu éppen arra járva elkiáltotta magát, hogy “jön Rávana!!!”, harcias kedvükben ki is próbálták rajta újdonsült fegyvereiket.

Ahogy estefelé Rávana felkészült az ütközetre, addigra az Úr Rámacsandra is felsorakozott a hadszíntéren a majmok hadseregével.

Először súlyos szitkok záporoztak a démonra. A Rámájana ősi eposza leírja, hogy a majmok kősziklákkal és gyökerestől kitépett fákkal szálltak szembe a Rávana vezette

démoni hadakkal. Ehhez hasonlóan mi is kövekkel és megfásodott, gyökeres karalábékkal, vagy rothadt almákkal támadtunk a gonosztevőre, s ezáltal alaposan megtépáztuk.

A csata utolsó fázisában az Úr Rámacsandra vezette íjászaink tüzes nyilaikkal végső csapást mértek Rávanára!

Forrás: oktatas.krisnavolgy.hu

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít programja összeállításában!