Ismét itt egy hosszú hétvége, amikor a családi  és baráti kirándulások végre megint teret kaphatnak. Ha megengedik, ezúttal is ajánlanánk magunkat: a pünkösd környéki napokon is szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Nem feledkezhetünk meg a gyerekekről sem, hiszen május utolsó vasárnapja az Ő napjuk. Szinte minden család kedveskedik ilyenkor valamilyen programmal a legkisebbeknek. Minden kisfiú és kislány – sőt, a nagyobbak is – szeretik az állatokat, a játszótereket, a színeket, a különleges dolgokat és a finom ételeket, édességeket.

tavacska1

Itt, Krisna-völgyen ezen a hétvégén is megtalálhatja mindenki a neki tetsző szórakozást: a tehenészetünkben meg lehet ismerkedni az egészen kicsi bocikkal és a hatalmas ökrökkel is; kertészetünkben vásárolhatnak a méltán híres bioterményeinkből, és tapsztalatot cseréhetnek a szakértőkkel is; méhészetünkben megismerkedhetnek a méhek titokzatos életével, illetve mézeinkkel és Aranykaptár díjas termékeinkkel. Éttermünkben megkóstolhatják a vegetáriánus konyha helyben termett zöldségekből és gyümölcsökből készült remekeit, és helyben sütött pékáurt is vásárolhatnak; Iskolánban pedig láthatják, hogy telnek egy krisnás kisdiák mindennapjai. Az ajándékboltban szebbnél szebb indiai ruhákat, illatos füstölőket, ajándéktárgyakat, valamint kézműves termékeket találhatnak.

Krisna-völgy akár egy egész napos kirándulásra várja Önöket a fent említett helyszínekkel, valamint dísztavaival, pihenőparkjaival, emlékhelyeivel és arborétumaival!

Kellemes hétvégét kívánunk minden kedves Vendégünknek és Olvasónknak!

Krisna-völgy lakói