A családok, a párok, a nyugdíjas klubok és az iskolák talán egyaránt kirándulási lehetőségeken törik most a fejüket, hiszen ilyenkor kicsit több idő jut a háztartás mellett a feltöltődésre, az együttlétre is. Hadd ajánljunk hát néhány kiváló lehetőséget mi is Önöknek!

Érdemes ellátogatni hozzánk is a négy napos szabadság valamelyik napján, hiszen érdekes programokkal várjuk Önöket! A 23-ai ünnepnapon is nyitva tartunk, és kulturális programlehetőséggel várjuk a jelentkező csoportokat, akiknek továbbra is 30%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegy árából! A csoportok jelentkezését természetesen minden napra várjuk!

Október 26-án várható azonban a legkülönlegesebb élmény: ezen a napon tartjuk a Góvardan-púdzsa fesztivált, mely az egyik legkiemelkedőbb vallási ünnepünk. Ez a fesztivál Krisnának, azaz Istennek egy különleges kedvtelését mutatja be: egy hatalmas vihar kerekedett Krisna falujában, Ő pedig, hogy megvédje kedves barátait, a lakókat, felemelte a Góvardan-hegyet, hogy védelmet nyújtson általa az eső és a szél elől.

A hálás falusiak ezt rengeteg süteménnyel, édességgel és ínycsiklandozó csemegékkel köszönték meg Neki. Nálunk, Krisna-völgyben sem lesz ez másként, ez előző évekhez hasonlóan idén is szeretnénk túlszárnyalni a mesés határokat, és közel két tonna édességet felajánlani Krisnának, amelyekből aztán a látogatók részesülnek a délutáni, hatalmas lakoma keretében! A különös eseményre való tekintettel különös a belépés is: a bejáratnál Krisna kedves vámszedői várják az érkezőket, és nagy örömmel fogadják a Neki hozott vajat, hiszen ez az Ő valódi kedvence!

A Góvardana-púdzsára szeretettel várjuk egyéni látogatóink érkezését! Ezen a napon is biztosítunk körbevezetést, és természetesen a programokon való részvétel lehetőségét. Ünnepeinkhez hasonlóan most is rengeteg zenével, tánccal, filozófiai előadással és lakomával várjuk kedves vendégeinket!

A belépőjegy ára:

Felnőtt: 1350 Ft, Nyugdíjas/ diák: 900 Ft  /Krisna-völgy mindenkori belépőárai/

A lakoma díja: 2000 Ft

…és természetesen a teavaj.

A parkolás természetesen ingyenes Krisna-völgyben!

Szeretettel várunk mindenkit!