Július 31. 11-14:00 szombat Az önellátás útján

Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – beszélgetünk az önellátás gyakorlati lehetőségeiről, illetve Krisna-völgy már bevált tapasztalatairól, praktikáiról.

A spirituális zarándoklat csoport 11:00-kor indul a vendégvezetőnkkel, Loka Bandhu-val Krisna-völgy recepciójától. Azért kiemelkedő ez a lehetőség, mert csak szerdánként (újdonság!) és szombatonként, ennek a lehetőségnek a keretében lehetséges Krisna-völgy összes látogatható, külső helyszínének bejárása vendégvezetővel kísérten. Sokkal több információval és ismerettel gazdagodnak ezáltal a résztvevők, mint egy átlag látogató. A  program regisztrációs díja magába foglalja a Krisna-völgyi belépőjegyet és egy ínycsiklandó, ajurvédikus ebédet is, mely Krisna-völgy szezonális, vegyszermentes terményeiből készül.

Indiai mandírunk épületében ajándékboltunk is nyitva vár, Krisna-völgyi emléktárgyakkal, indiai szuvenírekkel és többek közt a nagy sikerű Beszélgetések az önellátásról könyvsorozattal.

Védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez!

A programra az előzetes regisztráció és jegyvásárlás kötelező, mely a jegy.krisnavolgy.hu – oldalon bankkártyás fizetéssel oldható meg. Ha nehézségbe ütközöl, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.

Egy csoport minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. Ha regisztrálsz, és mégse indulna a csoportod e-mailben megkeresünk és vagy visszautaljuk a befizetett összeget számládra vagy jelentkezhetsz másik időpontra érvényes regisztrációddal.

A körsétákhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben részt vehess a programunkon. Hadd ajánljuk figyelmedbe csomagajánlatunkat (A csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is.)
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis-zarandoklatok-extra/

Időpont: 2021. június 31. 11:00-14:00

A vendégváró: Loka Bandhu Das

Ha további kérdésed merülne fel, keress bennünket telefonon: +3630 458 33 73.

Szeretettel várunk! Kapcsolódj ki és töltődj fel Krisna-völgy vadregényes, spirituális atmoszférájában Te is!


Következő spirituális körséta témák – szerdák
augusztus 4. Krisna-völgy lakóövezetének felfedezése

Következő spirituális körséta témák – szombatok

július 31. Önellátás

augusztus 7. A karma körforgása