Mikor ismerted meg a Krisna-tudatot és hogyan?

Hosszú évekig pantomimot tanítottam és 20 évvel később találkoztam egy 1974-es tanítványommal újra, aki beszélt nekem a Krisna-tudatról 1997-ben. A budapesti templomban látogattam el először ahol is a Haré Krisna mahamantra rögtön megragadott.

Mióta élsz Krisna-völgyben?

1997-től rendszeresen jártam Krisna-völgybe, évekig lent töltöttem a tavasztól őszig tartó időszakot és pantomimezéssel foglaltam le a látogatókat. Majd pedig 2004-től végleg leköltöztem.

Mi a szolgálatod?

A kezdeti években papi szolgálatokban segédkeztem, aztán a konyán főztem a bhaktáknak (hívőknek). 2007 óta már a nyugdíjas éveimet töltöm, de a vendégvezetésen rendszeresen segédkezem.

Mesélj magadról, család stb…

Van 2 lányom és 6 unoka boldog nagyapja vagyok. Amikor tudok, jövök a vendégvezetésre. Ami tulajdonképpen a hobbym is, mert nagyon szeretek Krisna-völgyről és az életünkről mesélni az idelátogatóknak mesélni.

Mit szeretsz a legjobban Krisna-völgyben?

Az oltáron látható Isteni párt, Rádhé-Syamasundart, a bhaktákat (hívőket), mindenki jóbarátom, mindig örülök, amikor találkozunk. És nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen csodálatos helyen tölthetem nyugdíjas éveimet.