Karela kóstoló

Az idei “Friss karella és bioparadicsom nap 2015” augusztus 16-án 10-17 óra között kerül megrendezésre Krisna-völgyben, amelyre szeretettel várjuk Ön és kedves Családját is 🙂 Első ránézésre leginkább egy krokodilra emlékeztet a karella, ez a különleges indiai keserű-uborka féle. Üvegházban és fóliasátorban nálunk is nagyon szépen terem, ezért idén is egy külön napot rendezünk a „tiszteletére”. E nagy népszerűségnek örvendő ritka növény számos gyógyhatásáról is ismert. Segít alacsonyan tartani a vércukorszintet és jó májtisztító. Íze kellemesen kesernyés, ezért az étkezés elején ajánlott a fogyasztása. Bő olajban chipsként kisütve, párolva vagy töltve egyaránt remek.

Jöjjön el Ön is családjával a Krisna-völgyi Karella és paradicsom napra, s kóstolja meg kertünk büszkeségeit a helyi Govinda Étteremben a friss, vegyszermentesen helyileg termesztett karellát és paradicsomot is!

Krisna-völgy karellái :-)

A nap során a kertészetünk vezetője szívesen bemutatja az érdeklődőknek a karella és paradicsom ágyásokat, ahol hasznos kertészeti tippeket és tanácsokat is kaphatnak az érdeklődők. Ugyanitt zöldség és vetőmag vásárlási lehetőség is lesz!

Ön és kedves Családja se maradjon le e vidám nyári eseményünkről 🙂

Belépőjegy árak: Krisna-völgy alap belépőjegy árai érvényesek e rendezvényre is, amely a felnőttek részére 1.490 Ft , diákok, nyugdíjasok részére pedig 990 Ft.

Bővebb információ: [email protected]

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek érdekes programja összeállításában!