Októbertől változnak Krisna-völgy jegyárai, valamint éttermünk és ajándékboltunk nyitva tartása is

🚸Október 1-től már szezonon kívüli, megújult menetrend szerint fogadunk Benneteket. A jegyáraink rendkivul kedvezményesek:
teljes árú: 1640 Ft,
gyermek, nyugdíjas: 1140 Ft.

A belépőjegy tartalmaz egy közel 1 órás vendégvezetést is a Szentély épületében, mely minden egész órakor indul a templomépület középső ajtaja elől. Az első 11:00-kor, az utolsó 17:00-kor kezdődik. A vendégvezetésen szó esik Krisna-völgy kialakulásának történetéről. életmódjáról, filozófiai alapvetéseiről és a Szentélyben látottakról is (Vendégvezetőként bizonyos mértékben eltérhet a tartalom). A vendégvezetés zárt térben történik, ezért a Szentély látogatásának idejére kérjük a maszk viselését. Krisna-völgy többi helyszíne egyénileg látogatható – kertészet, parkok, tehénvédelmi központ.

🚌Csoportszervezés esetén is adunk 20% kedvezményt a csoportoknak szóló listaárból. Bővebb információ: ITT.

🍽🎁Éttermünk és ajándékboltunk október 4. után teljeskörűen hétvégente tart nyitva. A többi napon korlátozott lehetőségek mellett oldható meg az étkezés, erről érdeklődjetek vendégvezetőnktől a Szentély épületében. Az ajándékbolt is a vendégvezető segítségével látogatható hétköznap.

Ha először terveznek ellátogatni hozzánk Krisna-völgybe, figyelmükbe szeretnénk ajánlani ökofalvunk házirendjét, valamint megközelíthetőségi segédletünket. Nagyon fontos információ az autóval közlekedőknek, hogy a 67-es úton Gamáson keresztül Vityapusztán át Somogyvámos nem elérhető. Sok esetben tévesen ajánl opciót sajnos erre a GPS.

Ha szombati napra tervezitek látogatásotokat hozzánk, szeretettel ajánljuk figyelmetekbe 4-5 órás, vendégvezetéssel kísért komplex programunkat, a tematikus túrát, mely szombatonként 11 órától indul az elefántos recepciótól. Erre a programra előzetes regisztráció szükséges. Ezen a program nem csak a Szentélyt, de a többi jelentős helyszínét is vendégvezetéssel járhatjátok be Krisna-völgynek, illetve olyan helyszínekre is elvisz Benneteket vendégvezetőnk, ahova vendégek nem szoktak ellátogatni. Kiscsoportos programról van szó, így bármilyen Titeket érdeklő, Krisna-völgyi életmóddal kapcsolatos kérdést feltehettek vendégvezetőnknek. További információ és előzetes regisztráció a tematikus túrára: ITT.

Október 11-én, vasárnap pedig Gyógynövénynapra várunk Benneteket Molnár Imola herbalista szaktanácsadóval. Elméleti tananyag (melyet nyomtatva is megkaptok) és gyakorlati növényfelismerés egyaránt lesz. További információkat olvashattok ITT. A regisztrációs linket is az oldalon találjátok.

Szeretettel várunk Benneteket Krisna-völgyben, Somogyvámoson. Látogassátok meg az ősz színeibe öltözött vadregényes ökofalvunkat és töltődjetek pozitív energiával az előttetek álló hétköznapokhoz.

A legfrissebb információkért örömmel látunk Benneteket további online felületeinken is:
Krisna-völgy facebook
Instagram

#krisnavölgy #jegyárak #október #kaposváréskörnyéke #somogyvámos #falusiturizmus #krishnavalley #off #kirándulás #csakádiprogram