Nyitva vagyunk!

Többen kerestek bennünket telefonon, hogy látogatható-e Krisna-völgy. A válasz: határozott igen! Hétfői napok kivételével (Krisna-völgy szünnapja) egész héten várunk Benneteket 10-17:00-ig.

Govinda vegetáriánus és vegán tradicionális, indiai éttermünk 11-17:30-ig tart nyitva ínycsiklandó fogásaival.

A belépőjegy tartalmaz egy közel 1 órás vendégvezetést is a Szentély épületében, mely minden egész órakor indul a templomépület középső ajtaja elől. Az első 11:00-kor, az utolsó 17:00-kor kezdődik. A vendégvezetésen szó esik Krisna-völgy kialakulásának történetéről. életmódjáról, filozófiai alapvetéseiről és a Szentélyben látottakról is (Vendégvezetőként bizonyos mértékben eltérhet a tartalom). A vendégvezetés zárt térben történik, ezért a Szentély látogatásának idejére kérjük a maszk viselését. Krisna-völgy többi helyszíne egyénileg látogatható – kertészet, parkok, tehénvédelmi központ.

Ha szombati napra tervezitek látogatásotokat hozzánk, szeretettel ajánljuk figyelmetekbe 4-5 órás, vendégvezetéssel kísért komplex programunkat, a tematikus túrát, mely szombatonként 11 órától indul az elefántos recepciótól. Erre a programra előzetes regisztráció szükséges. Ezen a program nem csak a Szentélyt, de a többi jelentős helyszínét is vendégvezetéssel járhatjátok be Krisna-völgynek, illetve olyan helyszínekre is elvisz Benneteket vendégvezetőnk, ahova vendégek nem szoktak ellátogatni. Kiscsoportos programról van szó, így bármilyen Titeket érdeklő, Krisna-völgyi életmóddal kapcsolatos kérdést feltehettek vendégvezetőnknek.

További információk:

Szeretettel várunk Benneteket, találkozzunk mielőbb Krisna-völgyben, Somogyvámoson.