A pénteken 14 órakor Kaposvárról útjára indított három napos Somogy Trophy autós túra résztvevői Krisna-völgy érintésével haladtak tovább az útjukon. Több helyen is jártak előttünk a versenyzők, ahol különféle feladatokat, fejtörőket oldhattak meg.

Megérkezés után a túra résztvevői közül a legtöbben meglepődve tapasztalták, hogy milyen értékeket rejt Krisna-völgy “dimbes-dombos” vidéke.

Miután mind megérkeztek a csapatok, rövid látogatást tettek a templomban vendégvezetőink segítségével. Megtudhatták -röviden összefoglalva- miként élünk itt békében a természettel a Somogyi dombok között.

Miután lepecsételtük, és hitelesítettük a résztvevő csapatok regisztrációs lapjait, a versenyzők az indiai étterem finomságai közül kóstolhattak meg néhányat egy pohár rózsavizes limonádé kíséretében.

Többet is dőztek volna még nálunk, de a verseny az mégiscsak verseny…

Köszönjük a látogatásukat és reméljük, hogy az itt töltött rövid idő alatt kedvet kapott minden kedves versenyző ahhoz, hogy a legközelebbi alkalommal családjukkal együtt töltsenek el Krisna-völgyben egy teljes napot.

Sok sikert és jó versenyzést kívánunk!

Néhány kép az eseményről: