Zajlik a templom és környékének felújítása. Ennek apropója, hogy kezdődik a vendéfogadás szezonja, emellett jönnek a fesztiválok is, azaz rengeteg hívő jön majd Krisna-völgybe, szerte az országból. Hamarosan új szárnnyal bővül a templomunk.

Egyházunk vezető lelkésze, Sríla Sivaréma Szvámi Maharádzsa is hazalátogat nemsokára, reméljük, Neki is tetszik majd a templom rendbetett környéke.

Nemsokára elkészül a templom új szárnya, ami a murti imádat hatékonyabb kiszolgálását segíti.

A templom előtti lépcső támfalait az idő nem kíméli. Az utóbbi években már többször is megrepedeztek és mindig próbáltuk megjavítani, de a fagy így is tönkretette. Most egy más módszert alkalmaztunk, reméljük ez időtállóbb lesz.
A templom falait nemes vakolattal vontuk be és hogy a cipőket könnyebb legyen levenni, a falhoz korlátot raktunk, amibe bele tudnak kapaszkodni a vendégek.
A templom oltárát is újrafestettük, az eddigi kék szín helyett sárgára, így még szebb lett. Szintén átfestettük a kis templom szobát, ahol Nrsimhadeva murtija van. Itt is egy világosabb árnyalatot használtak.

A parkban szolgálók is intenzíven nyírják a füvet. Szerencsére vagy inkább talán sajnos a szárazság miatt nem annyi a munkájuk, mint az előző években.

Röviden összefoglalva megszépült Krisna-völgy.