Jelentkezz Te is védikus asztrológia konzultációra Krisna-völgyi látogatásod alkalmára!

„Amsu das vagyok. Közel 30 éve ismerkedtem meg a Vaisnavizmussal és ezáltal a Védikus kultúrával. 12 évig nőtlen szerzetesként éltem, s ez idő alatt rengeteget tanulmányoztam az ősi írásokat, mint például a Bhagavad Gíta vagy a Srimad Bhagavatam. Az asztrológiával kapcsolatos tanulmányaim 7 éve kezdődtek el. Több iskolát végeztem a Nyugati és az Indiai asztrológia terén és jelenleg is tanulok, mert „jó pap holtig tanul”.

Sajnos a modern világban az asztrológiát vagy semmibe veszik vagy túlmisztifikálják, de semmiképpen nincs a helyén a köztudatban.

Az asztrológia az idő minőségének a vizsgálatát foglalja magában egy ősi metafizikai rendszeren keresztül, amelyet Indiában Sankhya-nak neveznek. Az elemzés során nyert információkkal az ember egy „térképet” kap az élethez olyan területekkel kapcsolatban, mint párkapcsolat, karrier, egészség. Ennek segítségével pedig már könnyebben tudunk döntéseket hozni, hogy mikor mibe kezdjünk bele vagy mi az, amivel nem érdemes foglalkoznunk esetleg. Egyszerűen fogalmazva az asztrológia segít az élet útvesztőjében eligazodni. Személy szerint én imádom felfedezni e rendszer apró részleteit, s mindezt megosztani másokkal, mindenki javára.”

Fontos! A védikus asztrológiai elemzéshez pontos születési időpontra van szükség, órára, percre lebontva. Ezek mindenképp szükségesek a védikus asztrológiai tanácsadáshoz, az elemzés elkészítéséhez.

Védikus asztrológiai konzultációra jelentkezhetsz személyesen vendégvezetőinknél a templom épületében és az ajándékboltban Krisna-völgyi látogatásod során vagy a + 06205567702 telefonszámon érdeklődhetsz részletesebben és egyeztethetsz előre időpontot.