A  napokban látogatóink érkeztek Visnyeszéplakról. Az ottani önfenntartó biofalu gyerekcsapatát 6-an képviselték. Az Élőfalu Hálózat tagjaiként már régóta jó kapcsolatban vagyunk a visnyeszéplaki közösséggel. Mivel nem jelentős a távolság egymástól, ezért az idei évben ők is voltak nálunk az Aratófesztiválon és az Öko-völgy Konferencián, s mi is többször jártunk náluk. Az iskolák kapcsán is jó együttműködés kezd kibontakozni.

Először fogadtuk a látogatóinkat, s bemutatkoztunk egymásnak, majd körbevezettük őket az iskolánkban. A kölcsönös ismerkedés után először ők adtak elő egy szép népdalt furulyával kísérve, majd pedig a mieink mutatták meg a védikus hangszereken való jártasságukat. Azután átadtuk a dobokat a visnyei gyerekeknek, hogy ők is kipróbálhassák. Kende bemutatta igazi sámándobos tehetségét. A zeneóra vége persze az lett, hogy mindannyian együtt énekeltük a Haré Krisna mantrát 🙂

Forrás és folytatás: oktatas.krisnavolgy.hu

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!