Hétfőn Krisna-völgybe érkezett a feleségem lelki tanítómestere. Nagy öröm ez számunkra (az övére pedig kiváltképp), mivel már vagy két éve nem találkoztunk vele. És akkor is csak nagyon rövid időre. Anno arról a nevezetes eseményről is készítettem bejegyzést. Naru az ő segítségével tette meg az első néhány lépést. Jó régen volt. Azóta már futni is tud. Még én sem tudnám utolérni (ezért meg se próbálom). A lényeg, amit akarok írni, hogy tegnap sikerült részt vennünk egy vele való hosszabb beszélgetésen.

Mikor a találkozóra készültünk, a nejemnek eszébe jutott, hogy hajdanán, talán annyi idős lehetett, mint most Naru, Indradjumna Mahárádzsa rendszeresen megkérte, hogy készítsen neki Hariból golyót. Az asszony arra gondolta, bizonyára annak is nagyon örülne, ha Narutól is kap egy adaggal.

Elő varázsolta a szükséges hozzávalókat, Naru pedig úgy ugrott a mancsolás lehetőségére, mint macska az egérre 🙂 Valósággal ontotta magából a formásabbnál formásabb golyókat. Volt is sikere a találkozón!

Forrás: narottam.freeblog.hu

Sríla Indradjumna Mahárádzsa honlapja: travelingmonk.com

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít programja összeállításában!