Lassan vége a nyárnak, és ezzel együtt tovarepül a szabadságok, kikapcsolódások időszaka. Vissza kell rázódnunk a hétköznapokba, így ideje felvérteznünk magunkat a minden napi rutinnal járó stressz ellen is… Az augusztusi Krisna-völgyi élményhétvége célja, hogy a védikus tudásra támaszkodva megoldásokat kínáljon egy kiegyensúlyozottabb, hatékonyabb, boldogabb életre. Több ezer éves válaszok tárulnak fel a mai embert érintő, aktuális kérdésekre. Mindezt támogató, mesés környezetben, remek társaságban, változatos programokkal és szakértő téma vezetéssel történik.

Ez a hétvége kivételes alkalom lelki élményeket szerezni, kiszakadni a rutinos élet felgyorsult ritmusából, több figyelmet fordítani önmagunkra. Lehetőség nyílik megtapasztalni, milyen kincsekkel rendelkezik az ősi védikus, lelki kultúra.

Az élményhétvége célja, hogy pár napra – Krisna-völgy menedékében – közelebb kerülhessünk önmagunkhoz, és a lelki valósághoz.  Emellett megismerhetjük Krisna-völgy hangulatát, életritmusát, valamint megtapasztalhatjuk a természet közvetlen energiáját, és azt is, Aki mögötte van.

Plusz, nem utolsó sorban a nyiladozó természetben, a jó levegőn a szabadban tölthetjük el az időt 🙂