Éppen 25 évvel ezelőtt történt, hogy a hívők rátaláltak Krisna-völgy akkori üres birkalegelőjére azzal a szándékkal, hogy egy önfenntartó közösséget hozzanak létre, szorosan együttműködve a természettel. Itt a nap 24 órájában gyakorolhatják a gondoskodást a földekről, állatokról, a hívő családok minden tagjáról, valamint a völgy szívét jelentő Szentélyről és az ott található Isten Szobrorról (Murtik), Krisnáról. 25 év alatt jelentős változáson esett át a korábbi kietlen táj. Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe az alábbi videót, mely mutatja, milyen színes az élet a kőelefántokkal szegélyezett kapukon belül.

Az elkövetkezendő pár hónapban igyekszünk megosztani néhány cikket, melyeken keresztül visszatekinthetünk az elmúlt 25 év történéseire. Reméljük szívesen emlékeznek vissza velünk Önök is!

Köszönjük mindazok figyelmét, látogatását, munkáját, anyagi, kétkezi, vagy tárgyi adományát, melyek segítségével megvalósíthatjuk és fenntarthatjuk e nem csupán hazánkban, de Európában is egyedülálló szent helyet, öko farmot és lelki közösséget.

Sok szeretettel várja Önt is a 25 éves Krisna-völgy!

Krisna-völgy 25 éves!

Krisna-völgy 25 éves

Posted by Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm on Wednesday, April 11, 2018

 

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!