Srí Srí Rádhá-Syámasundara Krisna-völgyben

Aki az utóbbi két évtized során ellátogatott hozzánk, vagy részt vett az immár 20 éves Krisna-völgy ünnepein, szemtanúja lehetett a templom folyamatos szépülésének. Láthatta, ahogy egymás után életre kelnek és megvalósulnak a megálmodott tervek: a keleti és déli szárny homlokzata, az üvegtető, a templomszoba és a folyosók művészeti munkái, a festmények, a domborművek stb. Az alapítási ceremónia emlékezetes képei óta tudjuk: a templom területén belül is van egy kiemelt földrajzi pont.

Srí Srí Rádhá-Syámasundara Krisna-völgyben

Közösségünk életének, szolgálatának központja a templom, azon belül is az oltár, Śrī Śrī Rādhā-Śyāma lakhelye. Ide is elért a gondos építkezés és felújítás, amely most az eddigi figyelmes és aprólékos munkánál is nagyobb odafigyelést igényel. A védikus építészet szigorú szabályait követve épült, ennélfogva a renoválásnak is nagyon magas színvonalúnak kell lennie. Az oltár alapja az örök, időálló márvány, a mūrtikat védő kupola viszont gipszből készült és idővel szétporladt. Az új kupola tölgyfából készül. A tervezési és előkészítési folyamat megmutatta: a kupola kifaragása és beállítása nagy, emberpróbáló feladat, méltó a kitüntetett helyhez, ahová készül. Rādhā-Śyāma közvetlen imádata nem lehetséges mindenki számára, lakhelyük felújításának anyagi támogatásával azonban bárki közvetlenül szolgálhatja Őket. Ezúton is kérjük minden kedves barátunkat és támogatónkat, hogy támogassa Śrī Śrī Rādhā- Śyāma oltárának megszépülését.

Információk és támogatási lehetőségek:

Az oltárfelújítás részleteiről az alábbi linken folyamatosan friss információkhoz juthatnak: https://www.facebook.com/temple.renovation

Számlatulajdonos neve: MKTHK
Számlatulajdonos címe: 1039 Budapest Lehel utca 15-17.
Bankszámlaszám: 10400951-49574954-48551110
Megjegyzésként írd bele: Templom felújítás
PayPal: [email protected] címre
Érdeklődés, részletek: projekt(kukac)krisna.hu

Kérjük, hogy amennyiben lehetősége engedi Ön is támogassa az oltár felújítását 🙂

További információt ITT talál.