Hamarosan itt a Karácsony!  Ez az az ünnep, amikor végre több időt tölthetünk családunkkal, barátainkkal, és szeretetünk jeléül ajándékokkal kedveskedhetünk nekik. A mondás úgy tartja: Ajándékot adni, kapni jó – de adni mégiscsak jobb, ezt mindnyájan tudjuk.

Biztosan felmerült már Önben is az a kérdés, hogy milyen ajándékot adjon szeretteinek. A választék hihetetlenül bőséges. A kérdés csak annyi, melyik az az ajándék, ami igazi örömet ad…?

Véleményünk szerint egy lelki bölcsességekkel teli könyv ilyen ajándék lehet, hiszen maradandó értékkel bír, bármikor elővehető és mindenben segít, ha hozzá fordulunk.

Nemrég kezdődött az ország szerte zajló Karácsonyi könyvvásár, melynek keretében szerzeteseinktől -az ország egész területén- beszerezhetőek a méltán népszerű, ősi bölcsességeket tartalmazó könyveink. Ha ön is találkozik a könyvterjesztőinkkel, bátran szerezzen be tőlük -adományokért cserébe- akár egy egész könyvsorozatot is!

Ezek a könyvek igazi ajándékok, tartós boldogságot adnak, mert valójában az Ön lelkéhez szólnak!

…egy szóval: szerencsét hoznak…

…a jószerencse pedig mindnyájunkra ráfér…

Békés, boldog Karácsonyt, és ünnepi készülődést kívánunk mindenkinek!

Szeretettel: Krisna-völgy lakói

Ha véletlenül nem találkozna a Karácsonyi könyvvásár alatt a szerzeteseinkkel, könyveink az alábbi e-mail címen is beszerezhetőek:

Egy kis ízelítő a könyveinkből:

  • Bhagavad-Gítá

Ez az írás a legfőbb szent könyvünk, címe magyarul így hangzik: Isten éneke. India híres és legősibb eposzának, a Mahábhárata-nak egy részét képező kötetet “véletlenszerűen” felütve egészen biztos, hogy választ kapunk aktuális, vagy rég megoldatlan problémánkra.

  • Mahábhárata

Íme a méltán híres Mahábhárata, mely a világ legősibb és legterjedelmesebb eposza. Lebilincselő és maradandó olvasmány minden korosztálynak.

  • India rejtett kincse

A kötet ezernyi színes kép és áttekinthető történet segítségével albumszerűen mutatja be Indiát közérthető és rendkívül vonzó módon.

  • Ínycsiklandó vegetáriánus ételek ( szakácskönyv )

Több, mint 200 híres, “Krisnás”, és a világ különböző tájairól származó vegetáriánus ételkülönlegesség receptjének tárháza.

  • Srímad Bhágavatam ( sorozat )

Az alábbi képeinken szereplő, 12 énekből álló szentírás képezi filozófiánk alapjait. 18.000 versében magával ragadó, megható és hihetetlenül izgalmas történeteken keresztül ismerhetjük meg a legősibb, védikus tudás alapjait.

  • Srí Caitanya Caritámrta ( Srí Csétanya Csaritámrita )

Ez a könyv is a legfontosabb szentírások közé tartozik. Szintén verseken keresztül mutatja be nekünk az ötszáz évvel ezelőtt élt szent, Csétanya Maháprabhu csodálatos életét. A kötet alábbi képünkön kinyitva látható az említet könyvek szerzőjének, Sríla Prabhupádnak az arcképével.

Tehát ne feleddje: Karácsonyi könyvvásár az ország egész területén !