image15x100

Hamarosan elérkezik virágünnepünk, melyre ezúton is szeretnénk meginvitálni minden kedves régi és új vendégünket! Egy mondás szerint, a virágok mind-mind Isten mosolyát képviselik. A mosolygós nyár érkezését
Krisna – völgyben is megünnepeljük, megköszönjük.
Vendégeink e napon a virágkertbe is ellátogathatnak. Szentélyünkben pedig lehetőségük lesz kipróbálni, megtapasztalni egy ősi indiai hagyományt, mely során virágot ajánlhatnak fel Krisnának. Ehhez pedig egy ősi mantra is segítségükre lesz… De akár saját kertjükben nyíló virággal is érkezhetnek, azt ajánlva fel oltárunkon. Ez az áldásos nap mindenki szívébe derűt hoz, elűzi a tél hideg emlékeit és megtölti virágillattal a tájat.

2011-08-20 07.26.34_resize_540

Ez alkalomból templomunkba hozzuk Önök számára a csodálatos Isodyana Botanikus Kertünket, ízelítőt kapva a 4 évszak virágaiból, valamint egy fotó összeállítást is megtekinthetnek a különleges frangipáni virágok sokszínűségéről. A frangipáni növényeket a Krisna-völgyi Búcsú alkalmával (júli. 22-24.) akár meg is vásárolhatják majd vendégeink.

Frangipani_rollup-v2_540

Az idei virág ünnepen még egy kis meglepetéssel is szolgálunk Önöknek. Kipróbálhatják a hagyományos indiai viseletet, a szárit. Továbbá kézműves foglalkozásokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

-színezés
-papírvirág készítés
-virágágacskák készítése
-élő virágékszerek készítése
-virágfűzés is várja az érdeklődőket

Éttermünkben pedig stílusosan virágos üdítővel, süteménnyel is készülünk e különleges napra.

20160609_113916_540

Várjuk Önöket nagyon sok szeretettel! Hívja el ismerőseit is!

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -ás mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!