Fizetés:

készpénz, bankkártya, SZÉP kártya – a jegypénztárban és az étteremben

 

Kedvezmények:

Pedagógusok, tanárok: kedvezményes (gyermek, nyugdíjas) jegyár
Mozgáskorlátozottak és kísérőjük: 50%-os kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.
Kerékpárral érkező vendégeinknek: 10% kedvezmény

 

Egyéb kedvezmények:

10 % kedvezmény a belépőjegy árából

 

10 % kedvezmény a belépőjegy árából ( max. 5 főre érvényesíthető 1 kártya)

 

Krisna-völgyi kedvezménykártya

A kedvezménykártya Krisna-völgy recepcióján váltható meg.

 

A recepciónál a parkolás ingyenes!

 

Tekintse meg csoportoknak szóló ajánlatainkat is!


A belépőjegyet Krisna-völgy bejáratánál, az elefántoknál elhelyezkedő recepción válthatjátok meg minden nap 10 és 17 óra között.Amennyiben a recepció zárva van, a belépőjegy a szentély épületében váltható meg látogatási időn belül.

A recepciónál a nyári hónapokban egy Krisna-völgyi termékbolt is található, ahol helyi szörpöket is kóstolhattok.

Krisna-völgy főépületéhez egy kb 800 méteres sétaút vezet (kb 10 -15 perc séta). Itt található az indiai szentély, a Govinda vegetáriánus és vegán étterem, az indiai ajándékbolt és a mosdók.

Az indiai szentélyben minden egész órában indul egy kb 40 perces vendégvezetés. A vendégvezető a szentélyben látottak mellett röviden Krisna-völgy általános életmódjáról és kulturális szokásairól is ismeretterjesztő előadást tart. Ha kérdésed van, tedd fel bátran. Első körbevezetés 11:00-kor, az utolsó körbevezetés 17:00-kot indul.

Szabadtéri programként ajánljuk, hogy látogass el a tehénvédelmi központba, sétálj a dísztavak és pihenő pavilonok mentén, menj át a bambusz alagúton, és látogass el a biokertészeti egységeinkbe is, hogy szemtanúja lehess az önellátás és a természetközeli élet mindennapi csodáinak! A kültéri látogatást tanösvénytáblák segítik, egészen az elefántoktól a szentély épületéig.

Szeretettel várunk Krisna-völgyben!
(Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

103 hozzászólás

 1. Kedves Ramóna! Igen, van. Csoportszervezéssel foglalkozó társunkat, Papp Krisztinát kell keresni ez ügyben: +36 (30) 43 63 900; e-mail: [email protected]
  Várjuk megkeresésedet.

 2. Aszt szeretném kérdezni hogy osztály kirándulásra van e lehetőség krisna völgybe ??

 3. Kedves Ilona! A https://jegy.krisnavolgy.hu/ oldalon tudnak online regisztrálni a barangolások program valamelyikére vagy ha SZÉP kártyát vennének igénybe vagy nehézségbe ütköznek az online fizetéssel kapcsolatban, akkor a +36304583373-as telefonszámon. Jelentkezni folyamatosan lehet a következő időpontokra. 11-14-ig a program tart maga szombatonként, nem a jelentkezés. Regisztrálni mindig a programot megelőző napig lehet. Szeretettel várunk Benneteket!

 4. Szeretnék érdeklödni,hogy van e telefonszám,mielőtt Budapestről hétvégén elindulunk,barangolási programra szeretnénk menni ,hétvégén.Úgy tudjuk 11-14ig lehet jelentkezni,hol?Köszönettel:Gyurcsik Ilona Éva

 5. Kedves Júlia!
  Van lehetőség angol nyelvű idegenvezetésre, melyet elég a helyszínen kérni.
  Szeretettel várunk Benneteket!

 6. Kedves Krisna-völgy!
  Kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség angol nyelvű vendégvezetésre az indiai szentélyben.
  Előre is köszönöm a választ!
  Júlia

 7. Kedves Gabriella! A menetrendek.hu oldalon tudja megnézni. Általában Somogyvár gyógypedagógiai intézet megállóhelyen kell átszállni a buszokról és Somogyvámos buszfordulóig átjönni vagy átsétálni. A vonat Somogyvárig érkezik szintén.

 8. Kedves Krisztina! Somogyvámosiaknak ingyenes a belépési lehetőség Krisna-völgybe, valamint körzetben élő Krisna-tudatú gyakorlóknak is ingyenes a belépés és a templomi reggeli, esti programok szabadon látogathatóak. Az egyházi ünnepségekre, fesztiválprogramokra regisztráció szükséges, illetve ezekről a https://navavrajadhama.hu/hu oldalon lehet tájékozódni. Ez az oldal turisztikai célzatú.

 9. Haribol,
  Érdeklödni szeretnék hogy van e lehetöség éves, korlátlan belépési lehetöségü belépöjegy vásárlásra.
  Gondolkozom rajta hogy Somogyvámos közelébe költözzek. Jó lenne elöadásokra járni és többet társulni a bhaktákkal. Most sajnos csak online tudok. Viszont a napi belépöjegyet nem tudnám nap mint nap kifizetni.
  Köszönöm válaszodat.

 10. Üdvözlöm augusztusban Balatonbogláron nyaralunk az volna a kérdésem hogy busszal vagy vonattal hogy jutunk el Boglarrol Krisna völgybe köszönöm


 11. Kedves István, természetesen lehet. A védikus társadalomban elismert a házasság intézménye, viszont legtöbbszőr a Krisna-tudatú hívők másik Krisna-tudatú gyakorlót választanak társuknak, akivel Isten szolgálata van az élet középpontjában.

 12. Erdeklodni itt lehet tarsat talalni

 13. Kedves Zoltán! Loka Bandhu volt az? Egy fiatalember?
  Köszönjük szépen a kedves szavakat, nagyon örülünk, hogy el tudtál látogatni hozzánk és jól érezted magadat. Szeretettel várunk vissza!

 14. Sziasztok!
  Köszönöm a beszélgetést, azt a pár szót egyikőtöknek, sokáig tudtam volna még folytatni.
  A ma délután 3-kor indult csoportot vezető testvéretekre gondolok, sajnos elfelejtettem a nevét.
  Örülök, hogy megismerhettem, felemelő volt… reményeim szerint még találkozunk.
  Baráti üdvözlettel

 15. Kedves Béla! Nyitva leszünk! Viszont parkolni csak az elefántoknál a külső recepciónál tudtok vagy a recepcióssal megbeszélve 800 méterrel bentebb az indiai szentély előtt. Útközben nem lehet parkolni. Főútvonalaink kiépítettek, könnyen bejárhatóak kerekesszékkel is, ha szükséges.
  Ma, augusztus 20-án is és egész hétvégén az általános nyitvatartásunk szerint 10-17:00-ig várjuk vendégeinket. Éttermünk és indiai ajándékboltunk is nyitva lesz. Jöjjenek nyugodtan, szeretettel várjuk Önöket.

 16. Szervusztok!
  Az augusztus 20.-i hétvégén is nyitva vagytok?
  Sm-es feleségemmel jönnénk, be lehet menni kocsival?

 17. Kedves Gergő!

  Látogatási időben kedd-vasárnapig 10-17:00-ig a tehénvédelmi központunk is látogatható.
  A kisbika örökbe adásával kapcsolatban keresse Kósa Antalt: +36302139831
  Bocsánatot kérek, csak most láttam az üzenetét.

 18. Üdvözlöm!
  Érdeklődni szeretnék, hogy a tehenészetbe bepillantást lehet-e tenni, mivel magam is foglalkozom tehenekkel, ezért érdekelnének a krisna völgyi tehek. Mi Kárpáti Borzderes marhákat tartunk a tejük miatt. A nevük szerint ismerjük mind a 16 jószágot. Van egy fél éves gyönyörű bika borjank, ő neve Kolos, kiváló tenyészbikának is és szeretnék neki találni gazdát, mert ha nem lefogják vágni.
  A kérdésem hogy, Önök a Krisna-völgyben nem-e fogadnák be, hogy tovább élhessen, jámbor állat, szépen simogatható?
  Kárpáti Borzderes bika borjú.
  Köszönöm válaszát!

 19. Kedves Brigitta! Sajnos még mindig folyamatban van.. Nagyon sok vendégünk keresi, mi is szeretnénk, hogy legyen mielőbb, még nem értünk a bürokratikus folyamat végére. 🙁 Amint elérhető lesz, egyből közzétesszük! Köszönöm érdeklődésedet! Szeretettel várunk!

 20. Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni hogy szép kártyával lehet fizetni Önöknél?
  Köszönöm válaszát!

 21. Köszönjük szépen kérdését! A Krisna-völgyi Búcsún kívül (július 16-18.) és hétfői napok kivételével (zárva vagyunk) lehet jönni hozzánk bármelyik nap kedd-vasárnapig 10-17:00-ig oltási igazolvány nélkül is. Krisna-völgy facebook oldalán lehet legjobban nyomon követni aktuális programajánlatainkat.

 22. Érdeklődnék hogy oltás nélkül is mehetünk látogatni

 23. Kedves Edit! Vasárnaponként nyitva vagyunk 10-17:00-ig. Egynapos látogatásra lehet jönni hozzánk oltási igazolvány nélkül is a Búcsún kívül. Az éttermünk is nyitva lesz 12-17:00-ig. Az étterem zárt részét nem tudod használni igazolvány nélkül, de az étteremteraszon tudsz étkezni. Szeretettel várunk!

 24. Kedves Krisna-völgy! Május 30-án vasárnap Gyermeknap nyitva vagytok? És egy sajnos aktuális kérdés, elnézést is kérek tőle, de hát kell tudnunk: csak oltottak látogathatják? Üdv. Edit

 25. Kedves Ágnes!
  Ünnepnapokon, mint a pünkösd hétfő, természetesen a szokásos nyitva tartásunktól eltérően nyitva vagyunk. Egynapos látogatásra eljöhet hozzánk védettségi igazolvány nélkül is. Az éttermünk zárt terének használata, illetve vendégházaink igénybevételéhez szükséges védettségi igazolvány jelenleg az országos Covid-szabályozások szerint. Éttermünk terasza minden vendégünk számára igénybe vehető. A maszkhasználat Krisna-völgyben is kötelező egymás egészségének védelme érdekében és az országos szabályozások szerint. Köszönjük érdeklődését. Szeretettel várjuk!

 26. Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy most május 24. én Pünkösdkor nyitva lesznek ? Belehet menni oltási kártya nélkül? Köszönöm előre is a választ

 27. Kedves Ágnes! Krisna-völgy látogatható jelenleg oltási igazolvány nélkül is. Ami nem vehető igénybe oltási igazolvány nélkül az a vendégházak, illetve az étterem zárt tere. Ebédkínálatunk étteremteraszunkon mindenki számára elérhető hétvégente. Szeretettel várunk!

 28. Kedves Krisna – Völgy. Érdeklődni szeretnék, hogy oltási kártya szükséges, vagy elég a maszk viselése. Köszönöm

 29. Kedves Edit!

  Hivatalos pedagógus igazolvánnyal vagy igazolással tudja ezt igazolni, ahogyan más beléptető intézmények, múzeumok, kiállító terek esetében is.
  Amennyiben ezzel rendelkezik a nyugdíjas jegyárral egyenértékű, kedvezményes jegyre jogosult, amely május 1-től 1590 Ft. Szeretettel várunk! Köszönjük szépen megkeresésedet.

 30. Kedves Éva!

  Nem tudom végül megkapta-e a kérdésére a választ bejegyzéseinkből vagy telefonon keresett-e bennünket.

  Az országos egészségvédelmi előírások vonatkoznak ránk is. Tehát kültéren és beltéren is az orrot-szájat eltakaró maszk viselése kötelező, valamint természetesen egymás egészségének megóvása érdekében minden kedves vendégünket kérjük, hogy csak egészségesen látogasson el hozzánk. Szeretettel várunk Benneteket! Gauranga!

 31. Április 25-én szeretnénk Önökhöz menni! Van.e vmi előirás, amit be kellene tartani?

 32. Kedves Éva!

  Igen, látogathatóak vagyunk hétfői napok kivételével (kivéve húsvét hétfő) minden nap 10-17-ig. Viszont a fokozott, országos Covid-előírások miatt jelenleg kertészetünk és tehénvédelmi központunk nem látogatható. Arborétumunk – diszkertjeink, dísztavaink – és indiai szentélyünk látogatható ebben az időszakban kedvezményes, 990 Ft-os áron. Ezenkívül szombaton és vasárnap elviteles ebédlehetőséget nyújtunk vendégeink számára, ez húsvét hétfőn is elérhető lesz. Szeretettel várunk! A legfrissebb információkért ajánljuk figyelmedbe Krisna-völgy facebook oldalát.

 33. Tisztelt Cím,

  Jelenleg is látogatható a völgy?

  Köszönöm segítségüket
  Évi

 34. Kedves Krisna Völgy! Azt írjátok, hogy a pedagógusoknak, tanároknak kedvezmény jár. Ebben az esetben mennyi a belépőjegy és hogyan kell igazolnom, hogy tanár vagyok?
  Üdvözlettel!
  Karácsony Edit

 35. Nagyon köszönjük elismerő szavait, és visszavárjuk Krisna-völgybe

 36. EGY CSODÁLATOS VILÁG!Nincs közel,de feltöltötök oda járok!Ilyen fajta kedvességet sehol nem tapasztaltam.

 37. Nagy szeretettel várjuk Önöket, Krisna-völgy minden nap várja a látogatóit!

 38. Egyszer régen, mikor építeni kezdték a Krisna völgyet, nálunk járt pár képviselőjük. Győrszemere – Diana Vendéglő – adakoztunk és azt az ígéretet kaptuk, hogy ha arra járunk szeretettel fogadnak bennünket. No most a nyáron arra megyünk nyaralni. Betérhetünk?

 39. Nekem tetszik !

 40. Kedves Gyula!

  Így van, a félmeztelen felsőtest, és hölgyek esetén a miniszoknya, kivágott felső már nem illő ruházat a szentély látogatásához. Uraknak fedett felsőtest az előírás, hölgyeknek fedett vállak és lábak. Ehhez biztosítunk vendégeink részére vállkendőket, lapszoknyákat, amennyiben szükséges.

 41. Tisztelt Cím!

  Templom látogatása illő ruhában. Ez mit jelent? Gondolom nem fürdőruha, félmeztelen, de rövid nadrág, póló az megengedett?

  üdv: Gyula

 42. Nem vagyok hívő, de a „krisnásokat” és a tevékenységüket tisztelem és szeretem.

  Góranga!

 43. Kedves Vallabhi!

  A héten hétfőn ( 02.- án ) egy gyerekcsoporthoz délben csatlakoztam feleségemmel és ennek keretében mutattad be otthonod és életfelfogásod. Az étteremben a gyerekekkel továbbmentettek, mi maradtunk egy ebédre, ami szintén nagyon finom volt. Így nem volt alkalmunk megköszönni a részletes és nagyon érdekes vezetést.
  Boldog napokat kívánunk egész családodnak ( azért Janis Joplin még mindig nagyon jó)
  Köszönjük
  Zsuzsa, Vilmos

 44. Haribol!Először is köszönöm Kartikának,hogy egy csodálatos két napot tölthettem el egy nagyon szép „mesevilág”közepén és egy nagyon barátságos,segítőkész közösség tagjai között lehettem és fotósként betekintést kaphattam ebben a békés világban.Bárcsak mindenhol így élnének az emberek,gyűlölet ,erőszak nélkül.Fotóimon keresztül szeretném megmutatni az embereknek,hogy így is lehet élni!Mindenkinek köszönöm a segítőkész hozzáállásukat Gőri családnak-aki betekintést adott otthonában és mindenkinek,akár csak a köszöntésükkel,mosolyukkal,segítették a munkámat.Remélem még eljutok máskor is Krisna-völgybe.Mielőbbi viszontlátásra!:Zsuzsa
  //www.facebook.com/media/set/?set=a.681960701871127.1073741905.271987872868414&type=1&notif_t=like

 45. Author

  Kedves Mónika!

  Ez ügyben kérjük érdeklődj a következő elérhetőségeken:

  Lila-suka Dasa (Kissimon László)
  +36-30-530-6369
  [email protected]

  Köszönjük.

  Üdv: Krisna-völgy

 46. Köszönjük a vezetést, köszönjük a sok érdekes és elgondolkoztató információt Indivara das-nak.

 47. Gouranga!

  Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy egy hétig megpihenjek és feltöltődjek nálatok. Szívesen részt vennék a napi teendőkben, kertészkedésben és vegetáriánus ételek készítésében.
  Valamikor májusban szeretnék menni.
  Ha van erre lehetőség, milyen feltételekkel tudtok szállást és ellátást biztosítani?

  Nagyon köszönöm előre is a választ. 🙂

  A legjobbakat!
  Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük