Fizetés: készpénz, bankkártya,
OTP , MKB és K&H Szép kártya – a recepción és az étteremben

Kedvezmények:

Pedagógusok, tanárok: kedvezményes (gyermek, nyugdíjas) jegyár
Mozgáskorlátozottak és kísérőjük: 50%-os kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.
Kerékpárral érkező vendégeinknek: 10% kedvezmény

A Krisna-völgyi kedvezménykártya megváltásával 5 teljes árú jegy árából adunk -20% kedvezményt és további kedvezményeket is. Részletek a kártyáról: https://kartya.krisnavolgy.hu/  A kedvezménykártya Krisna-völgy recepcióján váltható meg.

A recepciónál a parkolás ingyenes!

Tekintse meg csoportoknak szóló ajánlatainkat is!


A belépőjegyet Krisna-völgy bejáratánál, az elefántoknál elhelyezkedő recepción válthatjátok meg minden nap 10 és 17 óra között.Amennyiben a recepció zárva van, a belépőjegy a szentély épületében váltható meg látogatási időn belül.

A recepciónál a nyári hónapokban egy Krisna-völgyi termékbolt is található, ahol helyi szörpöket is kóstolhattok.

Krisna-völgy főépületéhez egy kb 800 méteres sétaút vezet (kb 10 -15 perc séta). Itt található az indiai szentély, a Govinda vegetáriánus és vegán étterem, az indiai ajándékbolt és a mosdók.

Rossz időjárás vagy egészségügyi probléma esetén autóval is megközelíthető a templom előtti tér. A közbelső helyeken nem lehet parkolni. Parkolás vagy az elefántok előtti parkolóban vagy a templom előtti téren lehetséges.

Az indiai szentélyben minden egész órában indul egy 40 perces vendégvezetés. A vendégvezető a szentélyben látottak mellett röviden Krisna-völgy általános életmódjáról és kulturális szokásairól is ismeretterjesztő előadást tart. Ha kérdésed van, tedd fel bátran, biztosan teljes körű választ fogsz kapni. Első körbevezetés 11:00-kor, az utolsó körvezetés 17:00-kot indul.

Szabadtéri programként ajánljuk, hogy látogass el a tehénvédelmi központba, sétálj a dísztavak és pihenő pavilonok mentén, menj át a bambusz alagúton, és látogass el a biokertészeti egységeinkbe is, hogy szemtanúja lehess az önellátás és a természet-közeli élet mindennapi csodáinak! A kültéri látogatást tanösvénytáblák segítik, egészen az elefántoktól a szentély épületéig.

Szeretettel várunk Krisna-völgyben! Találkozzunk végre személyesen is!
(Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

96 hozzászólás

 1. Author

  Kedves Németh Kitti!

  Köszönjük szépen a kérdését!

  A Krisna-völgy meglátogatásakor mindegyik vendégünket megkérjük, hogy háziállatot ne hozzanak magukkal…
  A házirendünkben valóban szerepel ez a kitétel, amely a saját állataink és környezetünk védelmében lett
  megfogalmazva a korábbi évek sokszoros rossz tapasztalatai (behozott fertőzések, gondatlanság, stb.) alapján.

  Reméljük, hogy az év során valahogyan mégis megoldhatóvá válik egy napra kedvenceik elhelyezése, és el tudnak
  látogatni hozzánk is, amelynek nagyon örülnénk!

  Üdvözlettel:
  Krisna-völgy lakói

 2. Kedves Krisna-völgyi lakók!

  Családunkkal egy Baranya megyei önellátó farm létrehozásán dolgozunk, és nagyon szívesen meglátogatnánk a Krisna-völgyet, elsősorban a farmot, az arborétumot és az éttermet.
  Érdeklődni szeretnék, hogy a családunk legkisebb, de jól nevelt tagjait, azaz két csivava lánykát (3 évesek, de egyenként 2,5 kg-osak) miért nem vihetjük magunkkal? Nélkülük nem tudna az egész család elmenni a völgybe. Ők mindig mindenhová jönnek velünk, zarándokutakra vagy túrázni is, pláne, ha egész napos programról van szó. Ha szükséges, elülső hátizsákhoz hasonló táskában is tudjuk őket szállítani.
  A választ előre is köszönöm.

  Üdvözlettel,
  Németh Kitti

 3. Kedves GOPA-KUMÁRA DAS

  Voltunk nálatok és nagyon tetszett az életteretek életviteletek, és az élet milyen itt Győrben találkoztam veletek újból, egyből megismertelek benneteket. Meg is szólitottalak titekek. Így kaptam meg a nevedet és készítettünk találkozásunkról fényképet. Meg van igyekszem elküldeni.

  Ha úgy gondolod vedd fel a kapcsolatot .
  E-mail címem : [email protected]

  /hogy tudom személyhez szólóra küldeni /

  Tisztelettel és üdvözöllek benneteket:

  Németh József

 4. Fél óraja jottunk meg tőletek,a KRISNA VÖLGYBŐL.
  Koszonjuk a napot!
  Csodálattal néztunk es hallgattunk benneteket.
  IGEN…..KÖSZÖNJUK A NAPOT !
  Kivanunk mindent,amit szeretnetek a tovabbiakba.

 5. Idén nyáron a Balatonnál nyaraltunk és már előre elterveztem hogy elmegyünk a völgybe. Nagyon nagyon pozítív élmény volt,kedvesség, béke, harmónia és megnyugvás sugárzódott mindenfelől!Már a befelé vezető úton a két óriási elefánt lenyügözött :o) Azóta is sokszor nézegetem az ott készült képeinket és mindig újra “átjön” az akkor átélt érzelem. Iskolátokban nagyon kedves hölgy kalauzolt bennünket, persze a szentélyben is a fiatalember , és bárhol bárkitől kérdezhettünk mindig kaptunk választ és pozitivitást :)Legközelebb ha ismét arra járok ki nem hagynám!! Mindenképp visszamegyünk! 🙂
  Szép napokat

 6. Nagyon jól éreztem magam nálatok, és most családtagjaimmal és barátaimmal megyek hozzátok. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom, hogy látogasson meg benneteket.

 7. Több alkalommal voltam már Nálatok, és azt hiszem, míg erővel bírom, minden évben meglátogatom ezt a csodálatos környezetet, ami egy üde színfolt ebben az egymást túllicitáló, megalázó rohanó világunkban. Legközelebb 18-án megyek Hozzátok, egy kedves ismerősömnek mutatom meg ezt a miniatűr csodát, amit Ti alkottatok Somogyvámos területén.

 8. Örömmel készülünk a családommal és kedves barátaimmal immár
  második alkalommal, szeptember 21-én
  Korábban vásároltam egy Krisna könyvet igen érdekes az önök
  vallási története.

  Tisztelettel Prím Lajos

 9. Author

  Kedves Mirjam!

  Igen, belehet szerezni nálunk akár egy egész
  Srímad Bhágavatam sorozatot is 🙂 Az árakról
  pedig légy szíves érdeklődj a következő számon:
  +36 30 641 23 09

  Üdvözlettel a Krisna-völgyiek 🙂

 10. Hare Krisna!

  Izraelbol latogatnank el Krisnavolgybe junius 10-en, kerdesem az, hogy vasarolhatok-e ott a Srimad Bhagavatam koenyveket, mennyibe keruelnek es hogy dijfizetes elleneben elkueldenetek-e ezeket Izraelbe a cimemre.
  Haribol
  Mirjam

 11. Hari bol! 🙂

  Csodás 4 napot töltöttünk nálatok a párommal.A Búcsú remek volt,a számos program,az esküvő,a pici boci stb. mind felejthetetlen élményeket adott.Én nem szívesen jöttem haza,de a páromat is megragadta a hely szelleme.:)
  A vasárnapi kírtan hatalmas volt! 😀 Köszönöm,hogy ott lehettem!
  Nem győzünk mindenkinek mesélni rólatok.:)
  Biztos vagyok benne,hogy még sokszor megyünk majd Krisnához,aki meseszép párjával szeretettel vár minket.:))))

  Gauranga! 😀

 12. Goranga!
  Szeretném megkérdezni, hogy lehet nálatok lakó lenni, részt venni az életetekben, ha megtetszene…
  Lehet-e és mik a feltételek?
  Van tagfelvétel?
  A lányom nem eszik húst, nem iszik, se drog nagyon jámbor, empatikus, érzékeny és nagyfokó szociális érzékkel bíró teremtés, neki kérdeznéém.
  Sajnos tanulás, fiúk és barátválasztásban nem szerencsés, és csak hasznos munkát végezne aminek látja is értelmét, az eredményét is.
  Nehéz eset.Nem anyagias, de nagyon szeretetigényes.
  Nemigazán fogadja el a mai kemény, agressztív anyagias, pénzért és munkért egymást taposó, átverő, meglopó, férfias világ, a nők sem , mert nagyon jószívó, kedves, igazságos és jámbor.
  Nem tudom mi lenne jó neki.Már háromszor vittem el, ott feltöltődik,
  Sokszor mondja szeretne eltünni végleg, hazamenni vissza aludni az Istenhez.Nem látni és hallani.
  Jó hogy nálatok mindig béke van, mosoly, egység és összetartás, igazságosság.Ma elég dőhvad e,berek és kapcsolatok vannak idekint, sokszor én se tudom ki az állat it, ki az ember.Nincs senkire ráírva kiben mi lakik, milyen otthon, a munkahely 4 falán belül.
  Tisztaságotok átragyog!
  Ez a házon belül is így van, vagy vannak nálatok is azért nézeteltérések?
  Gouranga !

 13. Kedves Krisnavölgy lakók!

  Visszavágyom hozzátok,szeretlek benneteket és azt a nyugalmat ami árad belőletek és a környezetetekből.Remélem idén eljutok hozzátok.Minden jót nektek!
  Üdvözlettel.Vera

 14. Kedveseim!
  2011. 05.19-én jártam nálatok!
  Nagyon érdekes volt, és el is fáradtam, oly annyira, hogy kifele jövet az utolsó tónál lévő pihenőhelyen vagy a kijáratnál elhagytam a napszemüvegem. Azért fontos nekem, mert a barátnőmtől kaptam. Vajon létezik-e bármilyen lehetőség arra, hogy visszakapjam? Van nálatok “talált tárgyak”? Van remény, hogy visszakapjam? Üdvözlettel: Zsu

 15. heló.Én azt szeretném kérdezni hogy van e valami lehetőségem arra hogy a nyáron valamennyi időt az önök közösségében tölthessek el.18 éves vagyok,Waldorfos diák,és nem szeretném a nyaramat elpocsékolni.szívesen segítenék mindenben amiben tudok.Bocsánat hogy a hozzászólásokhoz irok,de nem tudom hogy a kérdésemmel kihez kéne fordulnom.

 16. Kedves Vendéglátó!
  Kérdésem a következö lenne:
  Mivell mozgáskorlátózotvagyok kerekesszékel megközelithetö-e a látványoságok? Kisállat vihetö-e Pl kutyus?
  Husvét Vasárnapján tervezném a látogatást sok jót-szépet halotam önökröl,ezért szerentném a vendégszeretetüket igénybeveni.
  Tisztelettel
  Dr Girgász Mária

 17. Már 2 levelet küldtem a [email protected] címre, de sajnos mindkettő visszajött. Érdeklődnék, hogy hova írhatnék, hova fordulhatnék a kérdésemmel.

  Mari

 18. 2010 augusztusában csodálatos élményben volt részem mert a krisna völgybe illetve faluba eljutottam családommal.
  Sajnos az alapos tanulmányozáshoz a csoport által adott 1 óra rövid volt így csak a legszükségesebb látni valókat néztük meg.
  Könyvem és folyóirataim vannak. Minden vallás belső élete érdekel így a keleti vallások is.

 19. Kár hogy a közlekedés csak Kaposvárig jó. Onnan nehezen lehet eljutni. Pedig szívesen elmennék. Autóval érkezőknek könnyebb dolguk van.

 20. Author

  Kedves Enikő!

  Szeretettel várjuk az önök csoportját is!

  A kérdése egyáltalán nem naiv, mert ugye “ahány ház annyi szokás”
  Általában azt kérjük a vendégeinktől, hogy a vállat takaró illetve térd
  alatt érő ruházatban látogassák meg közösségünket.
  Krisna-völgy elvileg már 2-3 óra alatt is körbejárható de ha van rá
  lehetőségük érdemes több időt is eltölteni nálunk.

  Csoportszervezőnk minden részletre kiterjedő választ tud adni,
  a Krisna-völgyi kirándulással kapcsolatban ezért kérjük hívja
  fel a következő mobilszámon: +36 30 641 23 09

  Üdvözlettel: a Krisna-völgy lakói

 21. Szeretnénk egy kb. 50 fős csoporttal (többnyire gyerekek) ellátogatni Önökhöz. Lehet, hogy a kérdésem kicsit naív, de a templomba illő öltözetbe beleillik a rövidnadrág pólóval, vagy készüljünk mással? Még egy kérdés: egy napos kirándulásunknak csak egyik úticélja a völgy, így tudnunk kellene, hogy kb. mennyi idő alatt lehet körbesétálni a területet? A tervezéshez fontos lenne tudnunk. Előre is köszönettel: P. Enikő

 22. Author

  Kedves Gábor!

  Szeretettel várjuk a Krisna-völgyi Búcsúban!
  Szállással kapcsolatos információért kérjük
  hívja fel vendégházunkat, a következő számon:
  +36 30 63 100 63

  Üdvözlettel: a Krisna-völgy lakói

 23. Kedves Krisna völgyiek!

  A Búcsú alkalmával amit a jövő héten rendeznek, hol tudnak szállást adni?
  És mennyibe kerül?

 24. Author

  Kedves Zsuzsanna!
  Szeretettel várjuk a családjával együtt!
  Természetesen nyitva vagyunk az év
  minden napján 10-17 órák között.
  A templomban van tárlatvezetés a tehenészet és biokertészet vagy az iskola egyénileg is látogatható

 25. Kérdezni szeretném, hogy ha vasárnap ellátogatunk, bármikor érkezünk (a megadott időn belül) bejárhatjuk a völgyet? Van -e kísérő vagy egyénileg is lehet barangolni?
  megyeri zsuzsanna

 26. Author

  Kedves Irénke!

  Köszönjük az érdeklődését és szeretettel várjuk a családjával együtt!
  Lehet a Búcsú idején is ellátogatni Krisna-völgybe július 23-25 között
  mert ekkor egész napos programok közül választhat.
  Búcsú honlapja ITT érhető el
  Kérjük, hogy a szállással kapcsolatban érdeklődjön a vendégházunk telefonszámán
  +36 30 63 100 63 -on az aktuális árakról.

  Üdvözlettel: a Krisna-völgy lakói

 27. Author

  Kedves Attila!

  Szeretettel várjuk a családjával együtt akár a Krisna-völgyi Búcsúba is július 23-25 között.
  A szállással és szobaárakkal kapcsolatban kérjük forduljon bizalommal vendégházunkhoz
  a +36 30 63 100 63-as mobilszámon. (már most érdemes foglalni mert nagy az érdeklődés)
  Az étkezést az étteremben 10-18 órák között lehet megoldani egy menü ára jelenleg 1450Ft.

  Üdvözlettel: Krisna-völgy lakói

 28. Haribol olyan csodálatoshely akrisnavőlgy sokszorjárunkőnőknél egykérdésemlene őn hőz juliusban szeretnék két éjszakáteltőlteni őnőknél érdeklődnék menyibekerűl egy éj szaka én mikorotjárok békeségés szeretet tőlt el én és a férjem szertnénk elmeni mik a feltételek ésmenyibekerűl tiszteletel Irénke kérem értesicsen az imélcimemre

 29. Author

  Kedves Nikolett!

  Szeretettel várunk benneteket a 15. Krisna-völgyi Búcsúba!
  Bővebb információt a Búcsú honlapján találhatsz: http://bucsu.krisnavolgy.hu/
  A vendégházba pedig érdemes már most bejelentkezni ezen az információs mobilszámon:
  +36 30 631 00 63 ,hogy biztosan legyen még szabad szoba 🙂

  Üdv: a Krisna-völgyiek

 30. Sziasztok!

  Én a párommal szeretnék elmenni a 2010-es búcsúra.
  Még sosem voltunk és nem igazán vagyunk tisztában pár dologgal…
  Mindhárom nap szeretnénk ott lenni és az volna a kérdés, hogy a vendégházban ezidő alatt van e lehetőség megszállni és ha igen akkor ez mennyibe kerülne nekünk?

  Minden jót nektek!

  Niki

 31. Author

  Kedves Julianna!

  Krisna-völgy lakói a Krisna-tudatot aktívan és régóta gyakorló, főleg családos hívekből állnak.
  Természetesen látogatható Krisna-völgy a vendégek számára is, és részükre Somogyvámoson vendégház is igénybe vehető.
  Részt lehet venni a közösségi munkákban is – főleg a biokertben – erről bővebb információt az [email protected] címen kérhet.

  Üdvözlettel: Krisna-völgy lakói

 32. Tisztelettel szeretném kérdezni, hogy a Krisna Völgy lakója, csak vallásos egyén lehet?
  Mennyire jellemző az ateisták jelenléte?
  A szállás bent van Völgyben, vagy a faluban található,
  Lehetséges dolgozni is ??
  Tisztelettel
  Závodi Julianna

 33. Author

  Kedves Kovács Tiborné!

  25 férőhelyes vendégházunkban tudunk szállást
  biztosítani a Krisna-völgybe látogatók részére.
  A foglalását a következő telefonon teheti meg:
  +36 30 63 100 63
  Abban az esetben, ha már foglalt lenne az összes
  szobánk szintén ezen a számon kaphat felvilágosítást a
  a környékünk falusi szálláshelyeiről.
  Reméljük, hogy hamarosan vendégünkként
  köszönthetjük Önt és kedves családját!

  Üdvözlettel: Krisna-völgy lakói

 34. SZERETNÉK ÉRDEKLŐDNI A SZÁLLÁS LEHETŐSÉGEKRŐL KOVÁCS TIBORNÉ

 35. Érdeklődni szeretnék, hogy néhány napos “elvonulásra” lehetőség van-e?

  Köszönöm a választ: Viki

 36. Szeretném megkérdezni pedagógus igazolvannyal renelkezőkre is vonatkozik e a kedvezmény? Szeptember 25 én kb. 55 fős pedagógus csoport látogatná meg könöket. Kérem a fenti levelezési címre ha lehetséges válaszoljanak.
  Köszönettel Székely Éva.

 37. Gouranga!

  Szeretném tájékoztatni azokat, akik válaszolni
  készülnek a levelemre, hogy még sok idejük van,
  mert kb. jó 2 hétig nem leszek elérhető.
  (ugyanis tanfolyamra járok)
  Köszönöm a türelmüket. Dóra

 38. Gouranga!

  Bocsánatot kérek, azt hiszem, ellkallódott a levelem,
  amit a múltkor írtam.
  Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szoktak-e
  sérültek is látogatni Önökhöz.
  Milyen gyakran tartanak nyílt napokat?
  Köszönettel: Dóra

 39. Nagyon,nagyon,nagyon jó volt ezen a pozitív energiákat sugárzó helyen időznünk! Külön megmelegszik a szívünk,amikor Enikőre a kedves csoportkisérőnkre gondolunk!Köszönjük!

 40. Gouranga!
  Idén 3. alkalommal fogunk elmenni a Ti kedves, békés, harmóniát és megnyugvást sugárzó falutokba, megnézni, “megízlelni” Benneteket! Nekem mindig feltöltődés, ha Nálatok lehetek. Bár nem vagyok vallásos, valami áhitat jár át, ami sokáig megmarad bennem! Jó, hogy vagytok, jó munkát és kitartást, elkötelezettséget, türelmet kívánok munkátokhoz!
  Kata

 41. Önök csodálatos emberek!!!!

 42. What type of arrangements do you have for Krishna consious guests from United States who would like to visit your valley and spend a few days there? We are four peple- Husband, Wife, Daughter 11 years old and Son 10 years old. Also, what is the best time to visit. Sorry, but we can not speak hungarian. Pls. reply by email or our phone no. is (954)581-1212 in United States, Florida.
  Thank you.
  Kinnari

 43. Gauranga kedves Sándor!
  A Vendégházban való foglalással és az egyéb, szállással kapcsolatos kérdésekkel kérlek, keresd Szamosi Juditot, a Vendégház vezetőjét, ő minden szükséges információt megad majd. Telefonszáma: 30/63-100-63
  Gouranga!
  Sörös Ágnes

 44. Gouranga!
  A tavalyi búcsúban jártunk nálatok és nagyon szép emlékekkel távoztunk,de mivel az ország másik feléből,Debrecenből jöttünk nagyon kevés idő maradt,hogy elmélyedjünk a kelet varázsában és,hogy minél több energiát vigyünk magunkkal a mindennapi élet viszontagságainak legyőzéséhez.Az idén azt terveztük,hogy szállást foglalnánk nálatok a búcsú pénteki,és szombati napjára.Az lenne a kérdésem,hogy van e még hely és mennyibe fog kerülni két fő -én és a nejem- részére.

 45. Kedves Zsóka!

  Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a csodálatos történeted Prabhupáda könyveivel való találkozásodról! Ezek a szép elbeszélések azok, amik minket, hívőket is mindinkább lelkesítenek e könyvek olvasására, és arra, hogy a bennük lévö értékeket mindenkivel megismertessük!
  Prabhupáda többi könyvét itt, nálunk is megtalálhatod majd, de internetes csomagküldő szolgálatunktól, a Lál Kiadótól is megrendelheted őket a http://www.lal.hu címen, ha pedig eljössz hozzánk, megláthatod majd, hogy hogy élünk itt az azokban leírtakat alkalmazva!
  Minden nap szeretettel várunk, reméljük, hamarosan találkozunk!
  Kitartó és kellemes olvasást!

  Gouranga!

  Sörös Ágnes

 46. Goranga!

  Már többször jártam Indiában és idén februárban is megyek. Az a helyzet,hogy aki már járt ott,az mindíg visszavágyik.
  Jó,hogy itthon is van egy sziget ahol az ember kiélheti a “honvágyát”. Mindíg nagyon jó volt nálatok feltöltődni. Jó kedves, nyitott emberek között, békés helyen eltölteni egy kis időt ebben az egyre dilisebb világban még annak is aki esetleg más vallású, hiszen a legfőbb vallás a szeretet.

 47. Haribol! Nemrég találtam véletlen két könyvet kirakva egy barátnőm lépcsöházuk bejáratánál,egy ujság kidobo dobozban. Az önmegvalósitás tudománya,és Egy bölcs ember élete és öröksége cimmel.Katolikus vagyok gyerekkorom ota,de elhagytam Istent,mert nagyon sok kérdésem volt,és valami sosem tetszett,vagy nem értettem. Miota olvasom a Bölcs ember élete könyvet,mintha valami változna,most mégtöbb kérdésem lett.Remélem hamarosan eltudok látogatni a Krisna völgybe.Minnél többet olvasok,annál nagyobb a késztetésem. És nagyon hálás vagyok. Szeretettel Zsóka.

 48. Gouranga ! 😀
  Olyan jó érzés nekem, hogy Magyarországon létrejöhetett egy ilyen csodálatos kis “sziget” 🙂 !!!
  Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.