Enyhe téli időjárással köszöntött bennünket a 2020-as esztendő. Ködös, fagyos kora reggelek, hideg fuvallatokkal megtűzdelt nappalok, korai sötétedés. A téli időjárás a Legtöbbeknek nem a kiránduláshoz, új dolgok felfedezéséhez hozza meg a kedvet, sokkal inkább az otthoni bevackoláshoz, melegedéshez. Kiváló alkalom ez az újévi tervezéshez, régóta vágyott bakancslistás úti céljaink elérésének kidolgozásához.

Visszatekintve még a múlt évre, nagyon színes program kínálatunk volt. Sok új látogatót köszönthettünk Krisna-völgyben, látogatószámunk meghaladta minden előzetes várakozásunkat. Sokakkal ismertethettük meg mindennapi szokásainkat, Többetekkel személyes baráti kapcsolatok is elkezdtek kibontakozni.

Az idei évben rengeteg újdonsággal várunk vissza Benneteket Krisna-völgybe. Tematikus kulturális hetek – Zöldülj velünk, Radzsasztán világa, Indiai gasztro hét, Vega gasztro hét – teszik teljesebbé a látogatás élményét, hogy egyre több oldalát ismerhessük meg az ősi kultúra bölcsőjének, Indiának. Kiscsoportos tanfolyamaink alkalmával – Házi kenyérsütés-, Fazekas tanfolyam – hagyományos praktikákat sajátíthatunk el, melyekkel teljesebbé, egészségesebbé tehetjük háztartásunkat. Családi programjainkkal – Csodaboci fesztivál – betekintést kaphatunk a tehénvédelmi központ mindennapjaiba, közvetlen kapcsolatot teremthetünk a bocikkal, betekintést nyerhetünk a biokertészet – Zöldülj velünk hét – kulisszatitkaiba. Pezsgőfürdőt vehetünk a vegetarianizmus kulináris – Vega gasztro-, Indiai gasztro hét – élvezeteiben, új konyhai fortélyokat leshetünk el, inspirációt nyerhetünk az otthoni megújuláshoz.

Ezek mellett természetesen folytatódik töretlen népszerűségnek örvendő, hagyományos fesztiváljaink – Búcsú, Tánc- és Hennafesztivál, Virágünnep – kavalkádja is. A programlehetőségeket folyamatosan töltjük fel facebook oldalunk eseménynaptárába, kérjük, kövessétek figyelemmel a frissítéseket, hogy a Számotokra legérdekesebb, legértékesebb programjaink alkalmával találkozhassunk. Amennyiben viszont a forgatag helyett inkább csendes, békés elvonulásra, pozitív feltöltődésre vágytok, lehetőségetek van továbbra is ellátogatni hozzánk az év bármely napján, vendég vezetőink örömmel várnak Benneteket hétköznap, hétvégén egyaránt.