Legelso_legeles_Krisna_volgy_2013_150

A Tehénkihajtó ünnep alkalmával különleges vendégek érkeztek hozzánk. Somogyi Hírlap a következőképpen fogalmaz: Rahul Chhabra indiai nagykövet és felesége második alkalommal látogatott el Krisna-völgybe. Miután először, mondhatni „beleszeretett”

a tájba, az itt élő emberekbe és a hely hangulatába, ezúttal egy kisebb, nagykövetekből és diplomatákból álló csapatot is szervezett. A teljes cikk itt olvasható!

Az ünnep egy nagyon szép zenés, ökrös szekeres menettel indult. A tehenészetnél megtekinthetőek és megvásárolhatók voltak a helyi készítésű termékek, olajak, gabonák, melyekből kis sütemények formájában kóstolót is fogyaszthattak vendégeink. Pár perc erejéig egy különleges bemutatót is láthattunk, mely során megismerkedhettünk a farm fajtatiszta teheneivel. Ezt követően a vendégeink megkeresték helyüket a közeli dobon, és felkészülve a kihajtásra várva várták a csorda érkezését. Rövidesen meg is érkeztek a szökkenő, játszadozó boldog tehenek, akik örömükben talán azt sem tudták, hogy legeljenek, vagy ugrándozzanak inkább.

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!