A keleti kultúrának mindig nagy vonzereje volt a nyugati országokban. A fűszeres ízek, az aromás illatok, a gyönyörű kelmék, a gazdagon kidolgozott ékszerek, az egzotikus táncok, a tradicionális hangszerek és dallamok, az ősi bölcsesség, az asztrológia, az ajurvéda, a jóga és sorolhatnánk még.

A június 4-én megrendezésre kerülő programunkra azon kedves vendégeket várjuk, akiket az indiai hölgyek szépségének titkai csábítanak! A mai szintetikus világunkban nagy rejtély, hogyan sminkeltek és díszítették magukat oly művészi kiválósággal, természetes szépítőszerekkel a keleti nők. A fesztivál szépségszalonjában választ adunk és lehetőséget is kipróbálására.

A nap központi témája a henna lesz, mely a test dekorálásának alapvető eszköze. A henna egy virágos cserje, melynek levelét először megszárítják, majd leőrlik, és végül átszitálják. Így kapjuk a hennaport, melyből aztán egyéb segédanyagokkal, mint illóolaj, citrom és cukor, pasztát készítenek. Ezt viszik fel a bőrre gyönyörűen megszínezve és művészi mintákkal ellátva tulajdonosát. A henna jelentése áldás. Ezért esküvők alkalmával különösen gazdagon díszítik a menyasszonyt előző este, hogy sok áldással legyen megáldva élete új fejezetében. A henna egyéb kozmetikai és gyógyászati célra is kiválóan alkalmazható, mint hajápolás, hajfestés, körömápolás valamint gombaölő és bőrápoló hatása is ismert.

 Rendezvényünkön számos hennafestő részvételével, bárki készíttethet magának álmainak megfelelő mintákat. Aki kíváncsi a hennafestés elsajátítására, június 3-án akár részt vehet egy kezdő hennafestő tanfolyamon, illetve a fesztivál ideje alatt kipróbálhatja a motívumok rajzolását és a hennatölcsér alkalmazását. Bemutatjuk a hennaporokat és kikeverésüknek módszereit valamint érdekes rövid előadást lehet majd hallani mindarról, amit a hennáról tudni érdemes. Persze idén sem maradhat el a hennafestő verseny, melyre várjuk a lelkes jelentkezőket. A verseny résztvevői szép ajándékokkal távozhatnak támogatóink jóvoltából.

A nap folyamán a szépítkezés egyéb összetevői is lényeges teret kapnak. Eláruljuk a természetes hajápolás trükkjeit és készítünk igény szerint hajfonatkölteményeket. A sminkelés kiemelt eszköze például a kadzsal, a szemfesték, mely nem csak egyszerűen szemfesték, hanem annál sokkal több. Az arcot festjük vonzó kis virágmintákkal, és bindivel díszitjük (piros pont vagy egyéb motívum a homlokon).

A gyönyörű selyem szárik mindig is vonzották a nőket, ezért lehetőséget adunk a felpróbálásukra. A nap egyik fénypontja pedig az indiai viseletek divatbemutatója lesz. Az öltözködés elengedhetetlen részét képezik az izgalmas ékszerek és a virágfüzérek, melyet elkészíthetsz a helyszínen. És miután teljesen átvarázsoltunk, készíts egy fotót magadról, hogy megmutathasd vonzó külsődet a barátnőidnek.

Egy rendezvény sem teljes szórakoztatás nélkül, ezért színes színpadi programmal várunk. Láthatsz majd egzotikus és modern indiai táncokat, ütemes zenei előadásokat, szári divatbemutatót, zsonglőr előadást indiai hangulatban és még sok mást.

A ruhák, ékszerek és kozmetikumok szerelmeseinek, kirakodóvásárral kedveskedünk.

Megjelennek a naturkozmetikumok és asztaluknál elkészítheted saját ízlésednek megfelelő krémparfümödet. Hímezhetsz szárit, és a selyemfestés rejtelmeibe is bevezetünk.

Ha kezdenél fáradni várnak masszőreink, hogy ellazíthassanak és mivel nincs szépség egészség nélkül, az ajurvédának is engedünk egy kis teret, ahol tanácsadással várnak majd hozzáértő szakemberek. Asztrológusaink és numerológusunk is rendelkezéseitekre állnak, hogy segítsék a mindennapok nehéz helyzeteinek megoldását.

Szentélyünkben is érdemes betérni, hogy elvezethessünk a védikus bölcsesség útján és jó tanácsokkal láthassunk el, melyet hasznosan tudsz alkalmazni majd életed során.

Számos gyerekprogrammal is készülünk, hogy bátorítsuk a családokat is a látogatásra. Gyakorlatilag minden felnőtteknek szóló „játék” lehetőség a gyerekeknek is rendelkezésre állnak, de azon felül még készülünk arc- és csillámfestéssel valamint kézműves foglalkozásokkal. A területen játszótér is található és a „Tehénvédelmi központunk”, mely két nemrég született bocijával igazi vonzerő a kicsik számára. Aki pedig szeretné, kipróbálhatja milyen ökrösfogaton utazni.

A nap folyamán éttermünk is várja vendégeit színes indiai menüvel, valamint büfénk finom vegán csemegékkel. És hogy még inkább fokozzuk a hangulatot bográcsozásra is kerítünk sort.

Mivel a rendezvény a Pünkösdi három napos hétvégére esik, érdemes a Somogyban tölteni az egész hétvégét. Belépőjegyünkkel kedvezményes áron tudnak meglátogatni más nevezetes helyeket is!

A fesztivál támogatói:

             
                  

További információ: https://www.facebook.com/events/221545108249976/?fref=ts

Várunk sok szeretettel!

 

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával
fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!