Krisna-völgyi Búcsú egyik ügyes pónilovasa :-)

2014 a “Gyermekek Éve” a Közösségünkben. Ennek megfelelően az idei Krisna-völgyi Búcsúban is fokozott figyelemmel fordulunk legkisebb látogatóink felé. Nem titkolt célunk, hogy boldoggá és elégedetté tegyük minden Kedves Vendégünket, bemutatva a védikus (ősi indiai) kultúra megannyi lenyűgöző gyöngyszemét.

Kifejezetten a gyermekek számára rendeztük be Öko Iskolánk, a Gurukula környékét. Pedagógusaink játékos gyermekfoglalkozásokat tartanak, lehet színezni, nemezezni, alkotni. Pónilovaglás is szerepel a kínálatunkban, ezen kívül az íjászatban is kipróbálhatják magukat a bátrabbak. Természetesen a találatokért jutalom is jár, mint egy igazi céllövöldében 🙂

Pónilovaglás gyerekeknek a Krisna-völgyi Búcsúban

A Nagyszínpadon a Krisna-völgyi gyerekek előadásában színdarabot, indiai táncot és zenés produkciót is láthatnak. Természetesen ekkor a kedvelt arcfestés sem maradhat el.

Kerekasztal beszélgetésekben vehetnek részt a lelki családmodell, a gyermekek oktatása az önfenntartásra való nevelés és más témákban…

Természetesen az elmaradhatatlan bio-fagylalt sem hiányozhat a nyári kánikulában. Éttermeink is szokásos családbarát menükkel várják kedves vendégeinket.

Öt boci is született idén Krisna-völgyben, nagyon szelídek, kedvesek, alig várják, hogy új barátokra, simogató kezekre találjanak.

Gyermeke garantáltan boldog lesz és Ön is! Felejthetetlen élmény az egész Családnak 🙂

Három napos Családi Élményfesztivál, július 18-19-20 – irány a Krisna-völgyi Búcsú!

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!

Bővebb információk és jegyelővétel a Krisna-völgyi Búcsú honlapján!