Főoldal

Üdvözöljük Krisna-völgyben!

Krisna-völgy a legnagyobb ökofalu és vaisnava közösség Európában. Ez az Indiai Kulturális Központ és Biofarm azért lett megalapítva, hogy segítsen az embereknek megismerni egy ősi lelki kultúra értékeit és egy természetes életetílust, amely ezen a kultúrán alapul.

A falu egy festői szépségű völgyben helyezkedik el több, mint 250 000 fával és változatos növényvilággal. Számos gyönyörű tó és csodás kilátást nyújtó kertesház található a több mint 260 hektáros területen. A látogatók megtapasztalhatják a közösségi életet a farmon való szolgálat, a közösségi lakomák és a reggeli és esti szolgálatok által a Sri Sri Radha Syamasundara templomban. Akik magányra és békére vágynak hosszú sétákat tehetnek és meditálhatnak a Yamuna-folyó partján.

Krisna-völgy Somogyvámos falu része, csupán 30 km-re a Balatontól és 200 km-re Budapesttől.

Tervezze meg az itt tartózkodását!

Krisna-völgy széles választékot nyújt a szálláslehetőségek között az idelátogató hívőknek és lelki útkeresőknek. Választhat, hogy a három vendégház valamelyikében száll meg vagy a kempinget veszi igénybe. Látogassa meg a szállásfoglaló oldalt még több információért a szobák felszereltségéről, áráról és elérhetőségéről.

A vendégeink számára szervezünk átszállításokat a Budapesti Nemzetközi repülőtérre, illetve repülőtérről, Budapest vasútállomásairól, Fonyódról, Somogyvámosról, valamint Budapest és Öreglak buszállomásairól. Finom vegán prasadam reggeli, ebéd és vacsora kerül elkészítésre a vendégek kérésére. A vendégek az Ájurvédikus konyhaművészet titkait is megismerhetik a főzőtanfolyamon való részvétel keretében. Látogassa meg a Szolgálatok vendégek számára oldalt részletekért. Ha kérdése van a szállással kapcsolatban, látogassa meg a GYIK oldalt vagy küldjön nekünk emailt.