Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – beszélgetünk az önellátás gyakorlati lehetőségeiről, illetve Krisna-völgy már bevált tapasztalatairól, praktikáiról.

Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható, külső helyszínét is vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak.

A részvétel feltétele az előzetes online regisztráció és jegyvásárlás, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi terményekből készült ebédet is magában foglal Govinda éttermünkben.


Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez.

Csoportvezető: Anthardi das


Regisztráció és jegyvásárlás: https://jegy.krisnavolgy.hu/

A szabad helyek függvényében, legkésőbb péntek estig él a regisztrációs felület. A szervezők csak abban az esetben vállalják a jegy visszatérítését, amennyiben Krisna-völgy mondja le a programot.


Amennyiben OTP vagy K&H Szép kártyával egyenlítenéd ki a körséta program regisztrációs díját, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalnak írt messenger üzenetben csütörtök estig vagy hívj bennünket: +36304583373.


Szállással kombinált ajánlatunk
Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. További információ a szállással, valamint vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:

A programtól függetlenül is látogathatóak vagyunk
Az exkluzív körséta program mellett nem szünetel Krisna-völgy általános látogatási rendje! Ha a programtól függetlenül látogatna el hozzánk a szombati napon, semmi akadálya, szeretettel várjuk! Általános látogatáshoz nem szükséges bejelentkezés vagy előzetes regisztráció.


Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!
További információ: +36304583373 és [email protected]