Minden nap 16:00 órától, illetve vasárnap ráadás közvetítéssel 18:30-20:00-ig élő bejelentkezésekkel várunk Benneteket Krisna-völgyből lelki tanítóinkkal, Bhaktipád Dásszal és Lila Suka Dásszal. A videós bejelentkezések témaköre a héten: A karantén pozitívumai. Rövid adásainkat Krisna-völgy hivatalos facebook oldalán keresztül tudjátok követni minden nap, illetve ha véletlenül lemaradtatok róla, akkor ugyanitt visszanézhetőek ezek az adások.

Aktuális heti témáink a következőek:

  • kedd: Hogyan készülj fel az év legkedvezőbb napjára? A héten vasárnap lesz az év legkedvezőbb napja, hogy ez miről szól? És mit érdemes ekkor tennünk?
  • szerda: Így mélyítsd el a meditációdat! A meditáció nem mindig könnyű. Beszélni fogunk két féle egymást segítő meditációról, mely segít kilépni belső karanténotokból.
  • csütörtök: Hogyan élem meg én a karantént? Hogyan éli meg Bhaktiphada Dász a nehézségeket? Vagy ha nincsenek, miért nincsenek?
  • péntek: Halogass vagy ne halogass? Mi az oka, hogy halogatunk? Hogyan lehet megszabadulni a halogatástól? Milyen fajtái vannak a halogatással?
  • szombat: Az OM-tól a Hare Krisna mantráig. A különbségeikről, a természetükről beszélünk. Hogyan lehet hatékonyabban vibrálni a különféle mantrákat.
  • vasárnap: A hála 3 alapelve. Kapcsoljuk hozzá kihívásainkhoz, mint a karanténidőszak és profitáljunk a lehető legtöbbet. Karanténban vagyunk-e lelki szempontból? Karanténban vagyunk-e a belső szempontból? Ha kiengedjük magunkat belső karanténunkból, akkor a külső karantén nem fog egyáltalán problémát okozni.
    • 18:30-20:00 mantra zenélés a világbékéért – élő közvetítés a Szentélyből

 

Lelki tanítóinkról dióhéjban

  • Bhaktipád Dász: több évtizedes tapasztalattal rendelkező Krisna-tudatú szerzetes a védikus pszichológia, filozófia és személyiségfejlesztés terén. Előadásain és workshop programjain országszerte sikeresen segít szerteágazó tudásával az emberek mindennapos problémáin. A Tudatos életmód Bhaktipád dásszal facebook oldalon, illetve a Tudatos életmód youtube csatornán kísérhetőek figyelemmel online és offline előadásai.
  • Lila Suka Dász: vaisnava teológus, vezetési tanácsadó. Szintén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik védikus pszichológia, filozófia és személyiségfejlesztés terén. Előadásain rendkívül közérthető, megfogható módon tudja bemutatni a mindennapos alkalmazását, gyakorlati hasznát India ősi bölcsességeinek, alappilléreinek, ezért üzenetében mindenki megtalálhatja a számára hasznos tartalmat. További előadások tőle elérhetőek: Krisna-tudat, az önmegvalósítás tudománya facebook oldalon, illetve a Vedatube youtube csatornán.

 

Várjuk már nagyon, hogy találkozhassunk Veletek. Addigis maradjunk online kapcsolatban!
Kövessetek bennünket Facebookon, Instagramon, valamint várjuk, hogy facebookon hozzászólásaitok formájában közvetítsétek felénk felmerülő gondolataitokat, benyomásaitokat, kérdéseiteket.