Kedves vendégünk, Razide írt pár sort a blogján, Minivakáció címmel, amelyben mesél többek között a  Krisna-völgyi látogatásáról is… Kérjük írja meg nekünk Ön is a Krisna-völgyi élményeit a következő e-mail címre: [email protected] Mindenki sztoriját szívesen vesszük!

Lássuk hát, mit írt Ő:

“…Következő úticélunk a Krisna-völgy volt, ahol Judit járt már egyszer, és hazafelé útba esett. Fonyódtól én vezettem a kis Hyundai Atost, mert nem árt egy kis autóvezetési gyakorlat a jogsim mellé. A Völgy irodájánál leparkoltunk, és begyalogoltunk a templomig. Erős szél fújt, és csak ritkán bújt elő a felhők mögül a nap. Egy fiatal pár éppen előttünk ment a templomba, mi is utánuk mentünk, és csatlakoztunk a templomhajóban egy előadáshoz, amit egy busznyi nyugdíjasnak tartottak. Bemutatták a vallásukat és az itteni életet.

Szerencsénk volt, mert egyébként télen olyan kevés a látogató, hogy nem tartanak ilyen bemutatókat, és a csoport kedvéért a konyhát is beüzemelték, ahol látogatásunk végén mi is kaptunk a finom vega menüből. Miután a nagy csoport elhagyta a templomot, odalépett hozzánk Sjáma Duláli dévi dászi, és körbevezetett minket is, vásároltunk tőle a shopból, és mindenféle kérdéseket tettünk fel az életükkel kapcsolatban. Érdekes életük lehet egy ilyen biofarmon, ami egyre önállóbbá válik, egyre kevésbé hagyatkozik a modern technika vívmányaira…”

  • Razide blogja:  ITT

Köszönjük a látogatást!

Reméljük ismét találkozunk majd… akár a 2009-es Krisna-völgyi búcsúban is!

Szeretettel: Krisna-völgy lakói