A Vegafutár Vegetáriánus Ételkiszállító szolgálat Magyarországon egyedülálló menüt kínál mostantól megrendelőinek! A Bio-organikus menü az ország egyik legkiemelkedőbb organikus biokertészetében, Krisna-völgyben készül!

Napjainkban a bio-élelmiszerek fogyasztása nem csupán divat, sokkal inkább tudatos, egészségmegőrző életforma. Az ökológiai gazdaságból származó zöldségek és gyümölcsök szükségesek a harmonikus élet eléréséhez, egészségjavító- és immunrendszer erősítő hatásuk jól ismert, fogyasztásuk természetes gyógymódnak számít.

A Krisna-völgyi étterem helyben, kézi műveléssel termelt alapanyagokból – gabonából, zöldségekből, gyümölcsökből, mézből és tejből -, kíméletes konyhai eljárásokkal készíti el ételeit, így azok megőrzik a nyersanyagok értékes tulajdonságait, megmarad vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem tartalmuk.

Itt nem használnak tartósítószereket, állományjavítókat, aromákat, színezőanyagokat, vagy E-számmal jelzett, nem természetes anyagokat.

Nem minden azonban a friss, lédús, vegyszermentes alapanyagok használata. A nagy tapasztalattal rendelkező Krisna-völgyi szakácsok hagyományos, ősi receptek alapján főznek, s mindent megtesznek azért, hogy az Ön asztalára ínycsiklandó ízek kerüljenek. Válassza Ön is az egészséget, a VegaFutár Bio-Organikus menüjével!

Étlap és rendelésfelvétel:  www.vegafutar.hu

Jó étvágyat kívánnak a menühöz, Krisna-völgy indiai étteremének szakácsai!

2 hozzászólás

  1. Gyermekeim szeretetét szeretném átadni neki !!!

  2. Nitai Premát keresem !!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.