biosutotok_150

Családi kirándulás a nyugalom szigetére! 2016 október 16-án ITT A HELYED NEKED IS!
Forró fűszeres tea, sütőtökös finomságok, kézműves foglalkozások, izgalmas játékok, tiszta, békés, családias környezetben! Idei Bio Sütőtök Napunkon elsőként próbálhatod ki Krisna-völgy vetélkedőit, felfedezve számos, első pillantásra talán észrevehetetlen érdekességet. Sőt, ezen a napon együtt festhetsz egy óriási sütőtökös képet a Krisna-völgy művészeivel! Csatlakozol hozzánk Te is?

Ősszel a táj vöröses színben pompázik Krisna-völgyben. Ilyenkor érik be az itt t. sztett bio sütőtök, mely az itt élők egyik fő téli tápláléka…
Készítünk belőle krémlevest, indiai zöldséges egytálételt, fűszeres bundában sütjük ki, de lehet az ital és édesség alapanyaga is. E napon Govinda Éttermünkben kóstolhatják meg, mire is jó még a sütőtök. A templomba lépve tök lámpások és művészien dekorált, faragott sütőtökök fogadják az ide látogatókat.

festettsutotokok_540
***PROGRAMOK NEKED ÉS CSAPATODNAK***

-10:00-12:00-ig Te is segíthetsz megfelsteni a 2017-es Bio Sütőtök Nap hatalmas sütőtökös festményét. Ebben segítségünkre lesznek a Krisna-völgyi művészek is.
-14:00-16:00-ig Te is benevezhetsz játékos vetélkedőkbe, melynek főnyereménye egy vegán torta.
-16:30 Hozz magaddal Te is egy szépen megfaragott töklámpást! Fél 5-kor közösem meggyújtjuk a lámpások kis mécseseit. Reméljük sok-sok lámpás gyűlik össze, szebbnél szebb faragásokkal, festésekkel.

***TÖKLÁMPÁSOK ESTÉJE***

A töklámpások fotóit facebook oldalunkon közzé tesszük, megköszönve ezzel kedvességeteket! Ajándékot is szeretnénk osztani a lelkes tökfaragóknak, így a legtöbb szavazatot kapott 3 fotó páros belépőjegyet nyer Krisna-völgybe!

***GYERMEKEKNEK-FELNŐTTEKNEK***

Gyermekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, így kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra leg megfelelőbb kikapcsolódási lehetőségeket.

A bio-sütőtök mosolygóssá tesz :-)

***ÉTELOSZTÁS TÁMOGATÁS***

Sütőtök napunkkal párhuzamosan tartjuk a szegény élelmezési világnapunkat is. Ezt az országos rendezvényt kívánjuk támogatni Bio Sütőtök Napon is, így a helyszínen tombola vásárlást fogunk tartani, mely adomány alapú lesz. Az összegyűlt összeget teljes mértékben felajánljuk az étel az életért, szegény élelmezési alapítványunknak.

Belépőjegy árak:

Felnőtt: 1490 ft/ fő
Gyermek: 990 ft/fő (6-18 éves korig)

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával
fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!