Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – ökrös szekeres élménytúra keretein belül tekintjük meg. Az érdekesebb helyszíneken megállunk, megtekintjük és vendégvezetőnk sok plusz érdekességet mesél az egyes helyszínekhez kapcsolódóan.


Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak, tanösvény táblák segítségével.


A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

Csoportvezető: Anthardi das, Krisna-tudatú szerzetes
Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez!


Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6990 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5990 Ft
csoportlétszám maximum: 20 fő (szekér kapacitása)
SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304583373 vagy jelentkezz június 2-ig e-mail-ben itt: [email protected]

A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Szállással kombinált ajánlatainkat itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


További turisztikai információ: +36304583373 vagy [email protected]


Következő időpontok:
június 25. Barangolások Krisna-völgyben – Az önellátás útján – gyalogos körséta

*A szervező csak abban az esetben vállalja a jegyárak megtérítését, amennyiben ő maga mondja le a programot.