Barangolások Krisna-völgyben – Karmatisztító szent helyek nyomában  július 2. szombat 11-14:00


Krisna-völgy külső recepciójától, az elefántoktól indulva, egy exkluzív körséta keretein belül bejárjuk gyalogosan Krisna-völgy külső, főbb látnivalóit vendégvezető kíséretében, majd az indiai szentélyt, miközben Krisna-völgy spirituális jelentőségéről beszélgetünk.

Mitől több Krisna-völgy, mint egy kulturális, turisztikai központ?
Hogyan függ össze cselekedeteinkkel a karma törvénye?
Hogyan lesz sétánk karmatisztító?
Hogyan áll mindez kapcsolatban a lélekvándorlással?
Hogyan találhatjuk meg életünk valódi célját és teljesítjük be életünk küldetését?

Bejárjuk az Isodyana Botanikus Kert egy részét, érintjük a dísztavak vadregényes környezetét, tagolt parkjait, majd a közösségi iskola épülete mellett haladva el a dombon eljutunk a Tehénvédelmi Központig, majd a vegyszermentes kertészeti egységeket látogatjuk meg. A program az indiai szentély meglátogatásában teljesedik ki, majd egy ínycsiklandó ebéddel zárul.

Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak, tanösvény táblák segítségével.


A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

Csoportvezető: Kundavali dasi, Krisna-tudatú szerzetes


Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft
csoportlétszám: 30 fő
A jegy ára tartalmazza: Krisna-völgyi napi belépőjegy + program + ebéd
SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304583373 vagy jelentkezz e-mail-ben itt: [email protected]

Útinform

Fontos! Krisna-völgy végig aszfaltozott főútvonalakon keresztül megközelíthető. Sehol ne térjetek le földutakra akkor se, ha a GPS arra küld! Számos elakadási nehézség van ezekből sajnos. Somogyvár irányába kell jönni és Somogyvár központi csomópontjában ágazik le az út Somogyvámos és Krisna-völgy irányába, ki is van táblázva az elágazásban. Biztonságos érkezést kívánunk Mindenkinek!


Messziről érkezel?
A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Szállással kombinált ajánlatainkat itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


További turisztikai információ: +36304583373 vagy [email protected]


A következő hetek témakörei:
július 16. szombat  Barangolások Krisna-völgyben – A karma labirintusában
július 30. szombat Barangolások Krisna-völgyben – Az önellátás nyomában


*A szervező csak abban az esetben vállalja a jegyárak megtérítését, amennyiben ő maga mondja le a programot.