Barangolások Krisna-völgyben – A karma labirintusában  július 16. szombat 11-14:00


Krisna-völgy külső recepciójától, az elefántoktól indulva, egy exkluzív körséta keretein belül bejárjuk gyalogosan Krisna-völgy külső, főbb látnivalóit vendégvezető kíséretében, majd az indiai szentélyt, miközben a karma misztikus mechanizmusáról beszélgetünk.

Mi a karma törvénye?
Léteznek-e karmikus születések, sorsok?
Létezik-e reinkarnáció?
Hogyan léphetünk ki a reinkarnáció körforgásából?
Mi vár ránk utána a védikus filozófia, több mint 5000 éves tanításai szerint?
Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak. A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.


Csoportvezető: Virudavali Devi Dasi, Krisna-tudatú szerzetes.
Maximális csoportlétszám: 30 fő.


Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft
csoportlétszám: 30 fő
A jegy ára tartalmazza: Krisna-völgyi napi belépőjegy + program + ebéd
SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304583373 vagy jelentkezz e-mail-ben itt: [email protected]

Útinform

Fontos! Krisna-völgy végig aszfaltozott főútvonalakon keresztül megközelíthető. Sehol ne térjetek le földutakra akkor se, ha a GPS arra küld! Számos elakadási nehézség van ezekből sajnos. Somogyvár irányába kell jönni és Somogyvár központi csomópontjában ágazik le az út Somogyvámos és Krisna-völgy irányába, ki is van táblázva az elágazásban. Biztonságos érkezést kívánunk Mindenkinek!


Messziről érkezel?
A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Szállással kombinált ajánlatainkat itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


További turisztikai információ: +36304583373 vagy [email protected]


A következő hetek témakörei:
július 30. szombat Barangolások Krisna-völgyben – Az önellátás nyomában


*A szervező csak abban az esetben vállalja a jegyárak megtérítését, amennyiben ő maga mondja le a programot.