Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton a természetfelettiről beszélgetünk. Mi a karma törvénye? Léteznek-e karmikus születések, sorsok? Létezik-e reinkarnáció? Hogyan léphetünk ki a reinkarnáció körforgásából? Mi vár ránk utána a védikus filozófia, több mint 5000 éves tanításai szerint?


Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak, tanösvény táblák segítségével.


A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

Csoportvezető: Virudavali Devi Dasi, Krisna-tudatú szerzetes
Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez!


Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft
A kombinált jegyár tartalmazza: Krisna-völgyi belépőjegy + program díja + ebéd mindenki számára Govinda éttermünkben.


SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304583373 vagy jelentkezz e-mail-ben itt: [email protected]


A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Szállással kombinált ajánlatainkat itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


További turisztikai információ: +36304583373 vagy [email protected]


Következő időpontok:
június 18. Barangolások Krisna-völgyben – Ökrös szekeres élménytúra
június 25. Barangolások Krisna-völgyben – Az önellátás útján