Szeretettel várjuk Önöket augusztus 20-a hétvégéjén is! Az eddigi sok esőnek köszönhetően a növények második tavaszukat élik, vidáman nyújtóznak a legelők és rétek melegében vagy hűsében. Az egyre növekedő fák árnyékában padok csalogatják az arra sétálókat, hogy megpihenve kicsit, belefeledkezzenek a táj nyújtotta békés panorámába és ne gondoljanak a fárasztó hétköznapokra. Aki most eljön hozzánk megtekintheti az új kis jövevényt, Gopálát, a bocit és a körülötte zajló tehenészet életét. A Búcsú óta egy mezőgazdasági kiállítás is született őseink által használt eszközökből, mely gépek munka közben is megtekinthetőek, ahogy ökreink igába hajtva fejüket járják a gabona földeket.

A templom továbbra is várja Önöket körbevezetéssel, ahol rajz-kuckó is fogadja a gyermekeket, hogy ők is élvezzék az ott létet. Ha pedig már ott vannak, benézhetnek az étterembe is, ahol újabb és újabb a szerzetesek által készített csemegék nyilvánulnak meg.

Habár augusztus 20 egyik legfőbb nemzeti ünnepünk, melyet megemlékezéseken illik eltölteni különféle városainkban, azt hiszem az is méltóképpen tud ünnepelni, aki ellátogat hozzánk, hiszen a régi magyar hagyományokat beépítve élik mindennapjaikat a Krisna-hívők, nem feledve a falusi élet természetközeli hangulatát és a kis közösségek szereteten alapuló társadalmát.