A tavasz természetes időszaka a test és a lélek tisztulási folyamatainak a téli időszak nehézségei, lerakódásai után. Az Ajurvéda azt mondja, hogy a méregtelenítésnek nem kell kemény megszorításnak lennie, inkább legyen egyfajta gyengéd, kényelmes és tápláló élmény. Tanulj meg Te is finom, egészséges ételeket főzni és támogasd tested-lelked tavaszi megújulását!
Amiket közösen elkészítünk a főző-workshop-on:
A vegyes zöldséglevesek legjobbikát
Kichri – egy sokoldalú, tradicionális étel
Zöld salátát retekkel
Sült almás desszertet
A vegyes zöldséglevesek legjobbikát
Kichri – egy sokoldalú, tradicionális étel
Zöld salátát retekkel
Sült almás desszertet
A főző-workshop menete:
9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás workshop, majd ebéd.
9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás workshop, majd ebéd.
Amit magaddal viszel:
főzési tapasztalat a Govinda étterem konyhájában
magabiztosság új ételek elkészítésében
gyakorlati tippek a konyhád vegává és vegánná alakítás
főzési tapasztalat a Govinda étterem konyhájában
magabiztosság új ételek elkészítésében
gyakorlati tippek a konyhád vegává és vegánná alakítás
A tanfolyam díja: 19.000 Ft/fő (tartalmazza az ÁFát, az alapanyagokat, az ebédet és a Krisna-völgyi beképőjegyet is)
Maximális csoportlétszám: 12 fő.
Vezető: Gopali, séf és főzőoktató több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal, okleveles ájurvédikus étrend- és életmód tanácsadó
Jelentkezés: Gopali, [email protected] +36308200798 (Viber, Whatsapp)
Jelentkezés: Gopali, [email protected] +36308200798 (Viber, Whatsapp)
Regisztráció és jegyvétel: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Vendégeink írták:
“Többször jártam már a Krisna-völgyben…nagy élmény mindig, de ilyen “közel” még nem voltam a közösséghez. A hangulat a főzőtanfolyamon is jelen volt. Nem csak össze csapjátok az ételt, hanem áldást is adtok “krisnás módon”… A fűszerek használatának több lehetősége tetszett legjobban” – Gusztáv
“Nagyon jó volt együtt főzni veletek, itthon mindent kipróbáltam. Azóta itthon is vega konyhát viszek, teljesen húsmentesen élek-a ti hatásotokra! A felnőtt gyerekeim is szívesen eszik a főztjeimet, és azóta 4 kg-ot fogytam is!”