ajurveda150x100MI AZ AJURVÉDA? MIÉRT ÉRDEMES MEGISMERNI EZT A TUDOMÁNYT? HOGY SEGÍTHET BENNÜNKET MINDENNAPJAINKBAN? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ azok, akik részt vesznek november a 4-6-ig megrendezésre kerülő tanfolyamunkon!

Megfigyelhetjük, hogy valamennyien nagyon különbözőek vagyunk. Van, akinek nem lesz semmi baja, ha például kiül a napra egy strandon, és van, akinek vörösre, akár hólyagosra ég a bőre már egy óra napozás után. Olyanok is akadnak, akik már egy-két gombóc fagylalt után fájlalják a torkukat, míg mások, képesek megenni egy nagy doboz jégkrémet is anélkül, hogy bármi baj történne velük. Sok-sok hasonló példáról hallottunk már. De vajon miért van mindez? Miért tapasztalhatjuk, hogy ugyanolyan környezeti körülményekre az emberek annyira különbözően reagálnak? 

fotojet-collage_540

Az ájurvéda a különböző prakritikre, vagyis az egyéni alkatra épít. Ez már születésünkkor adott, és ezeket az egyéni alkati típusokat vizsgáljuk. Hogyan is működik mindez? Vajon mit kell figyelembe vennünk mindennapjaink során, hogyan kell kialakítani életmódunkat, hogy hosszú távon megőrizhessük egészségünket? Ezekre és még számtalan kérdésre találunk választ e különleges tudományt vizsgálva.

Sok szeretettel várjuk Önt is a következő tanfolyamunkon!

Helyszín: Krisna-völgy Indiai Kultúrális Központ és Bio Farm

Árak:
Érvényes diákigazolvánnyal rendelkezőknek: 5000 ft
Felnőttek részére: 20 000 ft

További információk:
Bálint Attila (Acsuta dász)
mobil: 06705566104
[email protected]om

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával
fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!